Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Csak én vagyok túl kényes?

Csak én vagyok túl kényes?

Figyelt kérdés
Faluból költöztünk városba. Gyerekem sni-s,minden évben átvittük a városba 4 órás vizsgálatra.oviba jött hetente logopédus,megoldották. Itt a városban,nekem kell minden héten elvinni a város túlsó végébe,bicajjal oda vissza 4 óra vagy átszállással heti 8 buszjegy,kb havi 15 ezer bérlettel is kettőnkre.és ha dolgozok majd vagy több gyerekkel kéne utaznom? A bicajutat nem bírná,buszokat nem szereti,vírus miatt sem örülök,és a lábam kétszer kiment a buszon,jött a mentő értem..ezt gyerekkel nem akarom,és ha pisilnie kell útközben? Csak én érzem túlzásnak vagy nyafogós vagyok? Másik szülő kérdezte akkor igazolja az ovit aznapra? Logopédus ráförmett,hogy nem oszt igazolást. Nem értem. Óvónő mondta " ez kötelező" elrohant,sajnos sosem ér rá beszélni. Sztem kb 10 logopédus van a városban,nem értem miért nincs közelebbi,de most minket az anyákat néztek lustának...csak bosszant,hogy a betűket mindig helyesen ejti,tehát felesleges,inkább a szavakat keveri a mondatokban..mik a tapasztalatok?ha azt írják " javasolt" akkor nem kötelezhetnek?
2021. szept. 22. 01:55
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
84%
90 éves emberek is buszoznak, elárulok valamit, én 40 vagyok, rokkant, de el tudom vinni busszal a gyerekemet különórára, viszont újabb terhességre nem vállalkozom, meglep, hogy te igen, az sni, gondolom beszédfogyatékos, a logopédusbol kiindulva, nem jár rá semmi kedvezmény, vidd át másik oviba ha ott van kijárós logopédus.
2021. szept. 22. 12:00
 22/38 anonim ***** válasza:
50%

Miért nem jársz autóval?

Sokkal gyorsabb és kényelmesebb, tudod ki szívna a buszon nap, mint nap, esőben, hóban, vagy éppen 35 fokban...

2021. szept. 22. 12:23
 23/38 anonim ***** válasza:
93%
Engem komolyan érdekelne, hogy melyik város akkora, hogy 2 órába telik elbiciklizni az egyik végéből a másikba.
2021. szept. 22. 14:50
 24/38 anonim ***** válasza:
84%

Milyen város ez? Mindenhova bicajozok a 2 évesemmel..

1 km 10 perc.. 2 óra bicajozás az 20 km legalább..hol laktok, melyik város?

2021. szept. 22. 18:27
 25/38 anonim ***** válasza:
83%
Én is kiváncsi vagyok melyik város az, amit 2 óra végigbiciklizni, illetve 1 órányira van játszótér. Mi egy Budapest méretű városban élünk, kb. 1,5 óra átbiciklizni a két legtávolabbi pontja között. Viszont kétlem, hogy Budapesten él a kérdező, mert ott biztos több logopédus és játszótér van. És az, hogy egy felnőtt nem tud buszozni, az tényleg kicsit a szerencsétlen kategória. Ha testi fogyatékos vagy mozgásában korlátozott lenne a gyerek, akkor érthető, de nem hiszem, hogy erről van szó.
2021. szept. 22. 18:50
 26/38 anonim ***** válasza:
54%

"1 km 10 perc.. 2 óra bicajozás az 20 km"

Nem volt erősséged a matek...

2021. szept. 22. 23:27
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom foglalkozással együtt lenne ennyi idő, nem maga az út.
2021. szept. 23. 08:32
 28/38 anonim ***** válasza:
79%
Azt írta, az út ennyi. Bár mondjuk a 8 buszjegyet se értem, mert az 4 buszosa, 4 vissza, hiszen az ovodasnak nem kell jegy.
2021. szept. 23. 08:34
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

El sem tudom képzelni hol laktok (pedig nagyon érdekelne), ahol ennyire rossz és amellett drága a közlekedés. A heti 8 buszjegy még Budapesten is csak 11200 Ft, bérlettel 9500. Óvodásnak nem is kell.

Egyébként én is heti kétszer hordtam az autista lányomat fejlesztő tornára. Télen-nyáron, covid alatt is. Igen, a babakocsis tesót is vittem, mert hol hagytam volna? És busszal mentünk mi is. Emellett még havi 30 ezer forintba is került.

De sem én, sem a két gyerek nem problémázott rajta. Mondjuk engem még nem is ért baleset a buszon, pedig sajnos erősen túlsúlyos is vagyok.

2021. szept. 23. 12:11
 30/38 anonim ***** válasza:

#26 Igen előfordul hogy este kapkodva írva félre írok valamit.

12 km kb akkor minimum..

Köszi a lényeges javítást..

2021. szept. 23. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!