Csak én vagyok túl kényes?
Akinek van sni gyereke azok általában nem szoktak még tovább rugdosni egy amúgy is láthatóan teljesen kiborult anyát... Hát sajnálom, itt van aki írja hogy az van neki is, igazán tudhatná hogy van ilyen is, olyan is, fogalmunk sincs hogy a kérdésben szereplő gyermek nem e szenzorosan túl érzékeny és ezért rossz az utaztatás stb.., nem, még rugdossuk kicsit 🙂🙂🙂
Akinek meg nincs sni gyereke az nem tudom mi a francot keres itt és osztja az észt, olyan dologban, amiről nyilván fogalma sincs 🙂
Kérdező, beszélj az ovival, szakszolgálattal és kérj kiutazo gyógypedagógust. Kötelesek biztosítani.
"Akinek van sni gyereke azok általában..."
Akinek van fejlesztésre szoruló gyereke, azok egyrésze bármit megtesz a gyerekért, másik részük pedig az intézményre lőcsöli az egészet, aztán csodálkozik, hogy semmit sem fejlődik a gyerek.
Először is életemben nem hallottam még olyat, hogy buszozástól "kiment a lába" valakinek. Rendkívül béna vagy, ha te ezt még tudtad már kétszer is oldani.
Másodszor 4 óra alatt kb gyalog el lehet jutni egy varos másik végébe. Ne magyarázd már el, hogy busszal is annyi idő, mint biciklivel.
Harmadszor létezik gyerekülés, amit raszerelsgg a saját biciklidre és te viszed a gyereket, ha ő nem tud annyit tekerni.
Negyedszer a világon semmi sem kötelező, dönthetsz úgy hogy nem viszed.
Ötödször van bérlet is a világon
Ha snis a gyerek akkor jár a kártya (feltéve ha jár az emelt családi, de hát miért ne járna, én azzal együtt kaptam a kártyát is) , és máris olcsó a közlekedés.
A Szakszolgálatot kérdezd meg, van e logopédus aki kijarna a gyerekhez óvodába, mert nem megoldhato a több órás utazás, ezt ők sem varhatjak el, főleg egy pici gyerektől, de törvényileg kötelesek biztosítani heti egy alkalmat ugyebár szóval oldják meg. Ha te ezen felül még magán úton fogod vinni, az már a te dolgod, de egyet nekik kell megoldani.
Mondjuk nem tudom melyik város lehet ez, tudtommal nincs ekkora az országban 😃 esetleg keress egy közelebbi fejlesztőt?
És az autó miért nem opció?
Amennyi dolgot leírtál, sok bosszankodástól kímélne meg.
Nekem is van autóm, és szeretek mellette biciklivel is közlekedni.
Vagy egy másik alternatív: elektromos roller?
"Vagy egy másik alternatív: elektromos roller?"
Arra gyereket hogy aplikálsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!