Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Miért érzi úgy egy két anyuka,...

Miért érzi úgy egy két anyuka, hogy mindenbe bele szólhat?

Figyelt kérdés

Az óvodába ma be kellett mennem, mert egy anyuka panaszt tett, hogy bántjuk a kislányom. Szerinte tele van kék zöld foltokkal, meg rózsaszín hegekkel. De a lányom csak 0-24 rajzol, főleg filctollal, és a fürdésnél egy része leázik, de van hogy megmarad. Én megszoktam várni hogy lekopjon. Így ma benzinnel sikáltam le a gyereket az igazgató előtt, hogy lássa, az nem kék-zöld folt, hanem csak filc maradvány.

Azt tudom, hogy furcsa, hogy az arcán is van, és próbálom leszoktatni, hogy ha éppen nem a lapra rajzol, akkor az arcához érintse, de ez akkor is milyen már???

Ez a nő tipikusan a mindenbe beleszólós, ő jobban tudja fajta. 😡🤬

A végén az igazgatónak is ciki volt a helyzet.

Mit tudok kezdeni ezzel az anyukával?

(Tipikusan az a fajta, aki semmiből nem tanul... és csak most kezdődött el az óvoda...)

2021. szept. 6. 14:42
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért a filc nem téveszthető össze verés nyommal. Ha legközelebb szülői lesz, a másik meggyanusított anyukával együtt vegyétek elő az anyukát. Egyébként honnan látja a gyereket, mert az enyémet beadom és elviszem, nincs idő más gyerekét vizslatni.
2021. szept. 6. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!