Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mindenben legyen benne az...

Mindenben legyen benne az óvodai jel, na de a zoknikban?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy hülye a kérdés, a gyerek most megy oviba.

Egyrészt nem is tudom, hogy lehetne (max. vasalós jelet) beletenni, másrészt elég pepecs munkának tûnik minden egyes zoknit jelelni 🤔

Szóval ti tesztek jelet a zoknikra (hogyan) vagy ha elveszik hát elveszik?

2020. aug. 24. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Csak az overálokba tettem jelet, mert kb. minden gyereknek Aldis van és a tornaruhába, mert az meg egységes az óvodánkban. A gyerekek figyelnek, hogy a saját helyükre pakoljanak, a dajkák is ügyesen pakolnak, ha szárítanak valamit, soha senki nem nyúlt eddig más cuccához, nem jellemző, hogy eltűnnének a dolgok.

Egyébként tuti, hogy zokniba nem tennék. Azt nagyon ritkán cserélik a gyerekek.

2020. aug. 24. 15:04
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
A zokniba nem tettem (mondjuk a 4 év alatt 1x sem fordult elő hogy oviban lekerült volna a lábáról a zokni)
2020. aug. 24. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Soha nem tettem a zoknikba jelet, nem veszett el egy sem. Ha vizes lett, mindig ott volt megszárítva a polcon, a cserezokni meg a gyerek lábán. Cipőkbe, kabátokba, overálokba mindig tettem jelet, mert sok gyereknek van Tescos, Lidles cucca, amik egyformák.
2020. aug. 24. 15:20
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm. Én mondjuk ezen kívül mindenbe teszek, kérték is, de ezt azért túlzásnak gondoltam volna 😀
2020. aug. 24. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Az első gyereknél még tettem jelet mindenbe. Na jó, a zokniba akkor sem. :D A másodiktól felfelé már csak a fogkeféjükre meg a rajzmappájukra rajzoltam. Esetleg a télikabátba. Soha semmink nem veszett el.
2020. aug. 24. 15:51
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
Csak a nagyobb holmikba rakok (kabát, cipő, overál...), illetve a zsákba kerülő csereholmikra.
2020. aug. 24. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Textilfilc! Kevésbé macerás, mint rávarrni vagy vasalni. Olyan darabokban rajzoltam vele, amiket már nem akartam vagy nem lehet továbbá i, pl. Zokni, fehérnemű.
2020. aug. 24. 19:02
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Én textilfilccel a zoknik talpára is írtam jelet (ha nem bírta a vasalást, néhány mosás után át kellett rajzolni), kivéve amelyik annyira sötét színű volt, hogy nem látszott volna rajta. A fehér tornazoknikat (meg minden mást) még az alsó tagozaton is megjelöltem. Zsúfoltan öltöztek, ha két gyerek a padra tette a holmiját, már nem lehetett tudni, melyik póló-nadrág kié.

Az oviban alváshoz leveszik a zoknit, és ha az egyszer lekerül a földre, nagyon is szükség van rá, hogy az óvónő is megismerje, hogy az melyik gyerekhez tartozik.

Persze vannak okos háromévesek, akik megismerik a ruhájukat, de az én kisfiam nem ilyen volt.

2020. aug. 24. 19:52
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2020. aug. 24. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!