Mindenben legyen benne az óvodai jel, na de a zoknikban?
Bocs, hogy hülye a kérdés, a gyerek most megy oviba.
Egyrészt nem is tudom, hogy lehetne (max. vasalós jelet) beletenni, másrészt elég pepecs munkának tûnik minden egyes zoknit jelelni 🤔
Szóval ti tesztek jelet a zoknikra (hogyan) vagy ha elveszik hát elveszik?
Csak az overálokba tettem jelet, mert kb. minden gyereknek Aldis van és a tornaruhába, mert az meg egységes az óvodánkban. A gyerekek figyelnek, hogy a saját helyükre pakoljanak, a dajkák is ügyesen pakolnak, ha szárítanak valamit, soha senki nem nyúlt eddig más cuccához, nem jellemző, hogy eltűnnének a dolgok.
Egyébként tuti, hogy zokniba nem tennék. Azt nagyon ritkán cserélik a gyerekek.
Én textilfilccel a zoknik talpára is írtam jelet (ha nem bírta a vasalást, néhány mosás után át kellett rajzolni), kivéve amelyik annyira sötét színű volt, hogy nem látszott volna rajta. A fehér tornazoknikat (meg minden mást) még az alsó tagozaton is megjelöltem. Zsúfoltan öltöztek, ha két gyerek a padra tette a holmiját, már nem lehetett tudni, melyik póló-nadrág kié.
Az oviban alváshoz leveszik a zoknit, és ha az egyszer lekerül a földre, nagyon is szükség van rá, hogy az óvónő is megismerje, hogy az melyik gyerekhez tartozik.
Persze vannak okos háromévesek, akik megismerik a ruhájukat, de az én kisfiam nem ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!