Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » A gyereket alvás idő alatt el...

A gyereket alvás idő alatt el lehet hozni? 12-15 óra alatt

Figyelt kérdés
Gondolom, hogy óvónőtől függ, mert ma azt mondta nekem, hogy nem. Inkabb arra kérnék tanácsot, hogy mivel hathatnék rá, hogy mégis...

2021. aug. 26. 13:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

3. vagyok. Eszembe sem jutott, hogy ott ülnének mellettük. Nálunk például galérián aludtak a gyerekek, lent adminisztráltak vagy kávéztak vagy csináltak amit akartak csendben az óvónők (és a nagycsoportosok, akik már nem aludtak, de szigorúan csak csendben). Ettől még a többiek fent aludtak nyugiban, nem volt zajongás, mászkálás hangos öröm, mert jött anya stb.

A szabály az szabály, ami mindenkire vonatkozik.

2021. aug. 26. 14:12
 12/16 anonim ***** válasza:
91%
Meg csori gyerek,nem aludhat,hanem fel egy ora alvas utan kirantjak az agybol,az legszarabb. Az enyem biztos nagy cirkuszt rendezett volna. A gyerekek nagyon nyugosek altalaban,mikor melyalombol keltik oket. En se engednem. Vagy elotte vagy utana.
2021. aug. 26. 14:20
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet.
2021. aug. 26. 18:33
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Onzo vagy. Hagy aludjon szegeny gyerek. Fsznak akkor akarod cioelni. Menj el melo utan edzeni egy orat addig. Fussal
2021. aug. 30. 23:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem írtam, hogy ébresszék fel.bölcsibe is volt h vártam rá, de 90%ban rég fent volt.... tényleg önző vagyok, hogy nem akarom, hogy 1 órán át még ott kuksoljon mozdolatlanul a sötétben.
2021. aug. 31. 08:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Megzavarja a többi gyereket, ha te alvasidoben viszed el a tiédet. Arról nem is beszélve, hogy hétfőn csak te vinnéd el fel egykor, kedden te megint vinnéd haza fel egykor, de a Julika anyja is megy majd egykor, szerdán már egy újabb anyuka kicsit később, stb, stb. Tessek megérteni, hogy vagy elviszed ebéd után, vagy megvárod az alvás idő végét
2021. aug. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!