Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az óvónéni miért mondta azt...

Az óvónéni miért mondta azt mindig gyerekkoromban, amikor kértem, hogy segítsen a ruháimnál, hogy olyan ruhát vegyek fel, amit egyedül is le tudok venni? Nem akart segíteni?

Figyelt kérdés

Pl wcre mentem és megkértem, hogy segítsen a ruhám cipzárját hátul lehúzni vagy a bodymat kikapcsolni alul és erre mindig azt mondta, hogy már megkért, hogy olyan ruhát vegyek fel, amit egyedül le tudok venni.

Később kiderült, hogy nem vagyok a kedvence, bár egyszer kamaszkoromban beszélgettünk és kedves volt velem, de lehet azért mondta ezt, mert nem szeretett?

2021. júl. 13. 19:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Bár nem ismerlek, de azt elmondhatom, hogy tényleg buta vagy. Buta vagy méghozzá azért, amiért ilyen véleménnyel vagy magadról. Nekem is volt ilyen korszakom, többször is. Általánosban, gimiben és most felnőttként is, mikor utáltam magam azért amilyen vagyok, mindig azzal voltam elfoglalva ki mit gondol rólam. De aztán rájöttem, hogy egy csomó szenvedést megspórolok azzal, ha lesz*rom mit gondolnak mások, és ha nem is tetszik ahogy épp kinézek (szülés után maradt rajtam pár kiló), de az se érdekel már.. ha csak sajnálkozok meg szenvedek változik valimi? Nem.. hidd el úgy vagy jó ahogy vagy! (kivéve ha pszichopata sorozatgyilkos vagy, mert akkor annyira mégsem). Próbálj a pozitív dolgokra gondolni, azokkal foglalkozni, és jobb lesz minden.
2021. júl. 13. 20:21
 12/18 A kérdező kommentje:

8, kezeltetem magam, csak még nagyon az elején vagyok, nincs még eredménye, de azt mondja az orvos, hpgy ez fokozoatosan jön majd és legyek büszke magamra, hogy elkezdtem járni hozzá.

Ma a gyerekkoromról beszéltünk és ez a téma is előjött, hogy az óvónéni gyakran kigúnyolt, meg otthon gyakran megütöttek meg apukam sokat ivott meg anyukám daganatos volt és feltört bennem az érzés, hogy akkor mennyire fájt, hogy az óvónéni ezt mondta, úgy éreztem, hogy visszautasít, pedig a törődésére vágytam.

2021. júl. 13. 20:23
 13/18 A kérdező kommentje:

11, nagyon szépen köszönöm! Ez jól esik és kimasolom magamnak, hogy elolvassam, amikor van sötét pillanatom, amikor nem merek az emberek elé menni mert szégyellem magam, mert ez erőt fog adni, hogy ne érezzem magam egy kudarcnak.

Tényleg köszönöm, hogy írtál, most sok erőt adtál és jobban is vagyok kicsit!❤️

2021. júl. 13. 20:26
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező, én sem ismerlek, de az alapján, ahogy írsz (gondolok itt elsősorban a helyesírásra és a választékosságra), már bizton állíthatom, hogy több eszed van az ide kérdés(eke)t kiírók minimum felénél. Kétlem, hogy buta lennél. :)
2021. júl. 13. 20:34
 15/18 A kérdező kommentje:

14, remélem egy nap én sem fogom magam butának látni. Remélem az, hogy elkezdtem járni az orvoshoz, segíteni fog.

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

Most megyek és mindenkinek rakattintok a zöld pipára.

2021. júl. 13. 20:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazán nincs mit 🙂 Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen jó hatással tud lenni az emberre néhány jó szó és gondolat. 🙂
2021. júl. 13. 20:46
 17/18 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem tök egyértelmű, hogy miért nem praktikusak ezek a ruhák egy óvodásnak. Én sem a saját ovis csoportokban, sem a kislányom ovijában nem találkoztam ilyen lehetetlen ruhákkal.

Őszinte leszek, mivel már egy 10 éves is érti, hogy az ilyen ruházat nettó kicseszés a gyerekkel is meg az óvónővel is, így képtelen vagyok komolyan venni, hogy egy felnőtt ember tudatáig ez nem jut el, és azt szűri le belőle, hogy az óvónéni nem szerette. Sajnos számomra ez egy fantáziátlan és vérszegény kamu kérdésnek tűnik.

2021. júl. 15. 05:25
 18/18 A kérdező kommentje:
17, Sanálom, hogy így gondolod.
2021. júl. 15. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!