Az óvónéni miért mondta azt mindig gyerekkoromban, amikor kértem, hogy segítsen a ruháimnál, hogy olyan ruhát vegyek fel, amit egyedül is le tudok venni? Nem akart segíteni?
Pl wcre mentem és megkértem, hogy segítsen a ruhám cipzárját hátul lehúzni vagy a bodymat kikapcsolni alul és erre mindig azt mondta, hogy már megkért, hogy olyan ruhát vegyek fel, amit egyedül le tudok venni.
Később kiderült, hogy nem vagyok a kedvence, bár egyszer kamaszkoromban beszélgettünk és kedves volt velem, de lehet azért mondta ezt, mert nem szeretett?
8, kezeltetem magam, csak még nagyon az elején vagyok, nincs még eredménye, de azt mondja az orvos, hpgy ez fokozoatosan jön majd és legyek büszke magamra, hogy elkezdtem járni hozzá.
Ma a gyerekkoromról beszéltünk és ez a téma is előjött, hogy az óvónéni gyakran kigúnyolt, meg otthon gyakran megütöttek meg apukam sokat ivott meg anyukám daganatos volt és feltört bennem az érzés, hogy akkor mennyire fájt, hogy az óvónéni ezt mondta, úgy éreztem, hogy visszautasít, pedig a törődésére vágytam.
11, nagyon szépen köszönöm! Ez jól esik és kimasolom magamnak, hogy elolvassam, amikor van sötét pillanatom, amikor nem merek az emberek elé menni mert szégyellem magam, mert ez erőt fog adni, hogy ne érezzem magam egy kudarcnak.
Tényleg köszönöm, hogy írtál, most sok erőt adtál és jobban is vagyok kicsit!❤️
14, remélem egy nap én sem fogom magam butának látni. Remélem az, hogy elkezdtem járni az orvoshoz, segíteni fog.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Most megyek és mindenkinek rakattintok a zöld pipára.
Szerintem tök egyértelmű, hogy miért nem praktikusak ezek a ruhák egy óvodásnak. Én sem a saját ovis csoportokban, sem a kislányom ovijában nem találkoztam ilyen lehetetlen ruhákkal.
Őszinte leszek, mivel már egy 10 éves is érti, hogy az ilyen ruházat nettó kicseszés a gyerekkel is meg az óvónővel is, így képtelen vagyok komolyan venni, hogy egy felnőtt ember tudatáig ez nem jut el, és azt szűri le belőle, hogy az óvónéni nem szerette. Sajnos számomra ez egy fantáziátlan és vérszegény kamu kérdésnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!