Másnak is ilyen nehéz volt az elválás?
Muszáj sajnos, de érthető persze hogy rossz elszakadni.
Ez egy korszak vége, meg kell sokaknak gyászolni. Kitartást!
Borzasztó nehéz volt, az én fiam kiscsoportos, szeptemberben kezdte az ovit. Én részállásban mentem vissza dolgozni. Sokat beteg, úgyhogy sokszor van otthon (már egy kis orrfolyás miatt is hetekre otthon kell tartani a vírus miatt). Mostanság jutottunk el oda, hogy ha otthon van, hiányzik neki az ovi. Kezdetben nem szerette, nehezen viselte, sokat sírt - szóval engem is jobban megviselt és iszonyú lelkiismeret furdalást okozott hogy otthagyom az oviban. Most már jobb, úgyhogy neked is csak annyit tudok mondani (bár ez jelen pillanatodban nem vigasz), hogy meg kell szokni az új helyzetet.
Mi sokat beszélgettünk az oviról, megrendeltük az ovis jelét, belevarrogattuk az ovis rucikba, stb. Próbáltam kicsit felkészíteni őt és magamat, de még így is nehéz volt.
Kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!