Óvodapedagógus fiú - vannak még ilyenek? A minap hallottam ismerőstől hogy egyik csemetéjét fiú oktatja. Meglepett. :) Kíváncsi lennék HOGYAN tekintenek rájuk mind a szülők, mind a picik. Vannak még óvodákban férfiak? Nem nőiesedett el teljesen ez...
Részben ettől tartottam tizenkettes, mikor kérdeztem tőletek a gyermekek és a szülők véleményét... Tartottam tőle, hogy lesznek ilyen alakok is.
Itt is sokszor sokan gyűlölködnek; pedig egyedül ők azok, akik a valóságot/másikat nem ismerve, másokról rosszat fantáziálnak.
Nem értem miért kell mindig mindenkit kivétel nélkül egyetlen kalap alá venni?...
5-ös vagyok, én nem hallottam semmi negatívumot. Sőt, a szülők örültek neki, mert egy férfi/fiú teljesen másképp játszik (ld. "vadabb" dolgokat is megcsinál a gyerekekkel), mint egy nő. Szerintem jó kiegészítés.
A csoportnak óvonője volt, a fiúk meg olyan beugrók voltak, mikor hol kellett.
A tanárunk is nagyon jó, igaz, szigorúbb, mint a többi osztályban a női tanárok. Én a saját iskolás időszakomból is jobban szerettem a férfi tanárokat.
KB 1 éve volt itt gyakorin egy ilyen kérdés, hogy ki adná a gyerekét olyan csoportba, ahol óvóbácsi van.
Ott válaszadók nagyrésze azt mondta, hogy semmi pénzért, az a férfi aki óvóbácsinak megy tuti pedofil...
Jó látni, hogy manapság kevesebb az ilyen előítéletes gyakori kérdésekező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!