Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Óvodapedagógus fiú - vannak...

Óvodapedagógus fiú - vannak még ilyenek? A minap hallottam ismerőstől hogy egyik csemetéjét fiú oktatja. Meglepett. :) Kíváncsi lennék HOGYAN tekintenek rájuk mind a szülők, mind a picik. Vannak még óvodákban férfiak? Nem nőiesedett el teljesen ez...

Figyelt kérdés
Nem nőiesedett el teljesen ez a szakma?

2021. ápr. 21. 15:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
A sógorom óvodapedagógus, de már vagy 15 éve. Részletekbe nyilván nem látok bele de szereti a munkáját és a csoportjait, a szülők többségével jó viszonyban van, a gyerekek is szeretni szokták őt és az alapján ahogy a saját gyerekeivel és a rokon gyerekekkel viselkedik szerintem van is érzéke hozzá.
2021. ápr. 21. 17:25
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A nevelt lányomnak volt óvóbácsija. Egy 3 gyerekes apuka. A gyerekek imádták, de sajnos néhány begyöpösödött szülő ellenezte, mert szerintük beteges dolog egy férfi nevelő. Sajnos elérték a céljukat.
2021. ápr. 21. 17:54
 13/20 A kérdező kommentje:

Részben ettől tartottam tizenkettes, mikor kérdeztem tőletek a gyermekek és a szülők véleményét... Tartottam tőle, hogy lesznek ilyen alakok is.

Itt is sokszor sokan gyűlölködnek; pedig egyedül ők azok, akik a valóságot/másikat nem ismerve, másokról rosszat fantáziálnak.

Nem értem miért kell mindig mindenkit kivétel nélkül egyetlen kalap alá venni?...

2021. ápr. 21. 18:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

5-ös vagyok, én nem hallottam semmi negatívumot. Sőt, a szülők örültek neki, mert egy férfi/fiú teljesen másképp játszik (ld. "vadabb" dolgokat is megcsinál a gyerekekkel), mint egy nő. Szerintem jó kiegészítés.

A csoportnak óvonője volt, a fiúk meg olyan beugrók voltak, mikor hol kellett.

A tanárunk is nagyon jó, igaz, szigorúbb, mint a többi osztályban a női tanárok. Én a saját iskolás időszakomból is jobban szerettem a férfi tanárokat.

2021. ápr. 21. 19:45
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

KB 1 éve volt itt gyakorin egy ilyen kérdés, hogy ki adná a gyerekét olyan csoportba, ahol óvóbácsi van.

Ott válaszadók nagyrésze azt mondta, hogy semmi pénzért, az a férfi aki óvóbácsinak megy tuti pedofil...

Jó látni, hogy manapság kevesebb az ilyen előítéletes gyakori kérdésekező :)

2021. ápr. 21. 19:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg a válás, sok gyerek mellől hiányzik az apa, a férfi minta. Egy férfi tanár, óvodapedagógus ezt kicsit tudná pótolni. Jó dolog.
2021. ápr. 21. 20:28
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Óvónő vagyok, a főiskolai csoportunk kb 20%-a állt férfiakból. Hamarabb iratnám be bármelyikükhöz a gyerekeimet, mint a nő csoporttársaimhoz.
2021. ápr. 22. 00:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én óvodapedagógus hallgató vagyok, vabbak srác csoporttársaim és imádják őket a gyerekek:) és nagyon élvezik az egészet
2021. ápr. 24. 22:13
 19/20 anonim ***** válasza:
*vannak
2021. ápr. 25. 00:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Hali. Oviban dolgozok, van óvó bácsi, szerintem tök jól működik a dolog. Igazából olyan mint egy apa modell, ill a női váltótársával együtt mint szülő modell. Szuper lenne, ha többen lennének óvóbácsik.
febr. 13. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!