Az óvodában kötelesek tiszteletben tartani, hogy a gyerek még nem szobatiszta?
Integráló óvoda, a kisfiam 5 éves, a kijelölő határozatban is benne van, hogy nem szobatiszta. Ilyenkor ezt figyelembe veszik vagy sem?
Az egy dolog, hogy az óvoda mit kommunikál, inkább a tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Figyelembe fogják venni de az a baj a többi gyerek nem.
Felkell készíteni rá, lehet piszkalni fogják a gyerekek
Autista. Az előző oviból pont azért kellett eljönnünk, mert bár azt mondták lehet pelusban mégis levették róla, a végén meg megtagadta az evés és az ivást is és székletvisszatartás alakult ki nála. Kórházba is került.
Az nem baj, ha nem cserélik rajta, mert csak 4 órát lesz bent, csak ne akarják róla erőszakkal levenni. Idegen helyen csak végszükség esetén pisil vagy kakil, de szüksége van a pelusra, hogy biztonságban érezze magát.
"Márciusban lett szobatiszta egy csapasra éjjelre is. Addigra már nagyon kellemetlenné tették a helyzetet."
nem értem amúgy hogy miért kell terrorban tartani emiatt a gyerekeket. bölcsiben is már tök erőszakosan mondják a nevelők a gyereknek, aki ül a wc-n hogy "hadd halljam a pisi csorgását, addig nem állsz fel innen."
Nem emlékszem nekem volt-e vmi kiskori traumám ezzel kapcsolatban, de 15től 18 éves koromig képtelen voltam nyilvános wc-n pisilni, szóval a táborok, oszt kirándulások a rémálommal voltak egyenlőek kb. Csak mondom, hogy akár ezt is okozhatja az a sok okos, EQ 0 "nevelő", aki így beleszól más ember hugyozási szokásaiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!