Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Viszitek a gyerekeiteket...

Viszitek a gyerekeiteket oviba ha most áprilisban kinyitnak újra az óvodák?

Figyelt kérdés
2021. márc. 27. 21:50
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
54%
Oviba biztosan nem, a sulit pedig őszintén remélem, hogy nem fogják indítani. Ha mégis, akkor passz. Csak van valami kiskapu.
2021. márc. 27. 23:24
 12/25 anonim ***** válasza:
32%

11-re:

Április 19-től jelenléti oktatás lesz, bejelentették.

2021. márc. 27. 23:29
 13/25 anonim ***** válasza:
42%
12: köszönöm! :)
2021. márc. 27. 23:33
 14/25 anonim ***** válasza:
57%
Nem ovis a lányom, hanem sulis. Ha ez számít-mert elvileg egyidőben nyitnak-akkor nem szeretném engedni. Remélem megoldható, hogy ne mehessen. A férjem krónikus beteg, meg úgy egészen nem akarom, hogy a gyerek, vagy a család többi tagja megkapja. Én úgyis itthon vagyok a kisebbikel, férjem home office-ban, tehát nem lenne baj, hogy itthon maradjunk. Ha még ovis lenne ugyanígy tennék.
2021. márc. 27. 23:54
 15/25 anonim ***** válasza:
41%

Nem visszuk, idos nagymamat gondozzuk nem hianyoznak az ovis betegsegek sem a covid. Mi oktober ota nem voltunk kozossegben, bevasarlast en intezem maszk + kesztyuben. Ruhakat ajtoban ledobom, tusolok es mosok. Mindent fertotlenitek.

Jegyzonek jeleztem irt egy felmentest az ev alol, oviban folyamatosan kuldenek feladatokat, heti 2x van foglalkozas online vagy video alapjan. Kozepsos a fiam.

Nem megy szeptemberig az biztos

2021. márc. 28. 00:29
 16/25 anonim ***** válasza:
69%
11: Leghamarabb akkortól lehet... nem biztos, hogy lesz is.
2021. márc. 28. 06:31
 17/25 anonim ***** válasza:
69%
Megy. Nem tudjuk biztosan átestünk-e a covidon, nem kérünk oltást sem (amíg van ilyen lehetőség). De megy.
2021. márc. 28. 08:59
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Persze, hogy megy. Szerintem a suli is kinyit. Szuk 2 honap van meg a tanevbol, az azert nagyon nem mindegy.
2021. márc. 28. 09:04
 19/25 anonim ***** válasza:
63%

Igazolni szerintem vagy az óvoda igazolja ha tudja vagy az önkormányzatot kérdezném meg. Nálunk ha valaki veszélyeztetett, annak leigazolják a hiányzást. De az is lehet, hogy csak feketén...

Ha megnyitnak, akkor a fiam is fog menni, mert nálunk kisebb a közösség, nem is volt eddig nagyon covidos az oviban. Plusz azért is fog menni, mert másfél évig nem kaptuk el a kórt itthon a környezetünkben, de amint egyszer elmentünk Somogyba, egy igazolt pozitív emberrel is találkoztunk (most derült ki az eredmény) és tünetekkel ébredtünk 3 nap múlva... Épp várom a hétfőt hogy beszéljek a háziorvossal a tesztről.....

2021. márc. 28. 09:10
 20/25 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, van egy nyomtatvány, amit ki kell tölteni (kb.annyi, mettől-meddig nem viszed és alá kell írni). Szólj az óvodában, hogy mit szeretnél, nem fognak kekeckedni.
2021. márc. 28. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!