Aki megkapta a határozatot az ovis felvételről, felül a szülő/ törvényes képviselőnél nektek is az apja van írva?
Figyelt kérdés
Én nem is szereplek rajta, hanem az apja van irva a törvényes képviselőhöz. Mindenkinek igy kuldik ?2021. márc. 12. 16:54
1/8 anonim válasza:
Így igen. Én is nagyot néztem, miután mindent én intéztem, én írtam alá, én voltam bent (akkor még lehetett). :)
2/8 A kérdező kommentje:
De fura! Miert van ez igy ?
2021. márc. 12. 16:56
3/8 anonim válasza:
Szokás szerint az apát nevezik meg szülőként, ha nincsenek elválva és nem az anyánál helyezik el a gyereket. Az anyja neve úgyis kb mindenütt szerepel.
4/8 anonim válasza:
Igen, nálunk is így volt. Pedig én írtam alá minden papírt, én irattam be a kicsit.
5/8 anonim válasza:
Igen, tavaly én is meglepődtem rajta 😀
6/8 anonim válasza:
Ez így van, mióta világ a világ. Valahol megvan még egy gimis ellenőrző könyvem 1981-ből, ott is a szülő/gondviselő rubrikába az apát kellett írni. A személyi adatainál az anyja neve úgyis fel van tüntetve.
7/8 anonim válasza:
Én is úgy emlékszem gyerekkoromból (10-15 éve), hogy a szülő/gondviselő alapesetben mindig édesapám volt.
8/8 anonim válasza:
Mindig az apat irjak be, ha van. Ezen mit kell meglepodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!