Gond, hogy már szeptembertől nem jár egy 4 éves és egy 5 éves óvodába?
Figyelt kérdés
Az ok a vírus és hogy a szülő otthon tud dolgozni és vigyázni tud rájuk.
Kérdés pedig azzal kapcsolatos, hogy baj -e hogy így nem tud úgy "szocializálódni" és azon a sok szervezett foglalkozáson részt venni, amik az ovikban vannak.
Köszi a válaszokat előre is.
2021. febr. 10. 22:40
11/12 anonim válasza:
Én járatnám őket. Immunrendszer, szocializáció...jót tesz nekik szerintem, de nyilván mindenkinek maga joga dönteni :)
12/12 anonim válasza:
Szerintem baj, kell nekik a társaság. Mi, felnőttek is szenvedünk az itthonléttől. Ha nem muszáj, nem tartanám otthon őket. Az más dolog, ha idős, krónikus beteg nagyszülőt ápoltok, vagy akár együtt is éltek. De akkor, gondolom, boltba, játszóra sem mentek, tehát szó szerint nulla a kontaktok száma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!