Azoktól kérdezném akik meg tudják oldani hogy a járványhelyzet miatt nem viszik oviba a gyereket. Mikor tervezitek újra vinni?
Megkérdezhetem, hogy papíron milyen indokkal van otthon?
hogyan lehet heteket leigazolni így?
Nálunk van egy kérelmi nyilatkozat, hogy távolmaradási kérelem.Bárki élhetett vele, egyéni elbírálással döntöttek, de zömében aki kérte megkapta, nagycsoportosoknál volt az, hogy tényleg nézték, hogy van e idős beteg rokon meg ilyenek.Teljesen hivatalos, nincs semmi ,,csalás" benne.
Miénk márciusba kezdi újra a kiscsoportot.
November óta itthon van, amióta az óvónők és a gyerekek folyamatosan elkapták a covidot a csoportban illetve az ovodában. Távolmaradást kell kérelmezni a vezetötől, járványhelyzez miatt ezt nálunk meg is adják.
Január óta elvileg nem volt fertőzött az ovodánkban, egyre több gyerek jár megint, kb 60%.
De tartok attól hogy megint csak idő kérdése és elindul egy újabb fertőzési hullám az oviban.
Ti mit mérlegeltek, mi alapján fogtok dönteni a visszaálláskor?
Szeptemberben kezdte, szépen ment a beszokás.Aztán október elején karanténban voltunk.Letelt visszament egy hét után újra.Letelt visszamentünk és a 3 karantén után azt mondtam, hogy nincs értelme járni, mert mire bármit elértünk volna a beszokással, addigra mindig kizökkent(ezt csak a lepontozás miatt írom:D)
Én azt vettem alapul, hogy tavaly tavasszal világszerte kevesebb lett a beteg.Valószínűleg most is így lesz, meg elvileg addigra még több lesz az oltást felvevő ember is.Így esetleg már kisebb a betegségre az esély.Na meg nem utolsó szempont ,hogy szüksége volna már nagyon a társaságra.Nekem meg arra, hogy nyugodtan tudjak pár órát dolgozni.
4 voltam.
Ti hol laktok?? Budapesti oviban szeptember 1 ota 2napot hianyzott a kiscsoportos fiam.
Egyszer sem volt covidos senki, egyszer volt 2 napra bezarva az ovi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!