Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Hány évesen kezdte az óvodát...

Hány évesen kezdte az óvodát a gyermeked? Hány évig járt / fog járni oviba?

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 16:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

A fiam majdnem 4 évesen kezdte és 3 évet járt. Előtte 2 évig bölcsis volt. Sokat dilemmáztunk, hogy abölcsibe járjon-e két évet, vagy az oviban 4-et, mivel évvesztes. Végül a bölcsiben maradt, és jobb isvolt igy, a 3 év ovit legalább egy megszokott csoporttal es óvónénikkel vitte végig.

A lányom szeptemberben kezd majd, nyáron tölti be a 3 évet. Ő is bölcsis most.

2021. jan. 17. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:
78%
Szeptemberben kezdett, novemberben lett 3 éves. Kiscsoportot 2x fogja járni, tehát 4 évig lesz ovis.
2021. jan. 18. 15:01
 13/15 anonim válasza:
84%
itt nálunk Nógrád megyében kötelező járnia a gyereknek az oviba ha betöltötte a 3-adik életévét nálunk is így volt csak nekünk sajnos nagyon macerás volt mert itt ahol lakom sajnos sem bolt sem iskola sem pedig óvoda nincs és így hát az itteni gyerekeknek a szomszédfaluba járnak az óvodába mivelhogy most járvány van így nem mehettem be szoktatni az oviba a kislányomat csak simán fel kellett adnom a kisbuszra első nap szegénykém annyira sírt hogy szinte beájult az óvodában a szőnyegen de szerencsére pár nap alatt megszokta és most már ott is alszik
2021. jan. 18. 21:27
 14/15 anonim ***** válasza:
3 evesen kerultem be. Es 7 evesen mentem suliba. Lassan betoltottem a 8.eletevemet. Volt ott egy fiu a csoportban aki mar betoltotte a 8-at
2021. febr. 17. 11:11
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit kell lepontozni a tényeken...na mindegy, teszek rá...
2021. febr. 17. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!