Ti gyermeketek mennyi idő alatt szokott be az oviba és mennyi idősen kezdett oda járni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 15:31
1/4 anonim válasza:
4 évesen és azonnal beszokott. Az első két hónap ban talán háromszor volt egy kis sírás.
2/4 anonim válasza:
1 hét alatt beszokott,most már nagyon szeret oviba járni.
3/4 anonim válasza:
Lányom 3,5 évesen kezdte, első naptól szeret járni, soha nem sírt még. 2 hét után már ott is alszik, pedig elhozhatnám ebéd után(otthon vagyok az öccsével), de ő maradni szeretne, így ott alszik, fél 4-kor megyek érte.Viszont nyáron jártunk be, kb. 5-6-szor voltunk de csak addig míg az kint voltak az udvaron.Akkor megismert néhány gyereket, óvónénit, magát az épületet, lehet ez segített, hogy ilyen könnyen beszokott.
4/4 anonim válasza:
vasárnap lett három éves,hétfőn kezdte az ovit
előtte egy évig bölcsibe járt
beszoktatás nem volt,reggel vittem nyocra,és fél négykor mentem érte
nem volt gond,hamar megszokta.a környezet is ismerős volt,mert a földszinten van a bölcsi,az emeleten az ovi,így ismerős volt a környezet.nyáron vittem az ovi udvarára egyszer-kétszer ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!