Ha nem vagyok fent egy közösségi oldalon sem, hogyan jutnak el hozzám az óvodai információk?
Manapság létezik olyan anyuka, aki abszolút nem tagja egyik közösségi oldalnak sem? Csakis kizárólag ott terjednek a fontos óvodai dolgok? Megmondom őszintén, oké, hogy így gyorsabban elér mindenkihez az üzenet, könnyebben meg lehet beszélni a dolgokat, viszont a sok más érdektelen magánügy is érinteni fog, és az abszolut nem érdekel és zavar is. Mellesleg ha nem jelölöm vissza az anyukát mert nem érti hogy nem akarok ismerősöket csak az ovi miatt vagyok fent akkor megy a sértődés, a kizárás.
Nem ovis még a gyerekem, viszont ismerős anyukák mesélik, mi megy a facebookos ovis felületeken és nagyon gáz.
Javaslom, hogy mivel nem tudsz mit tenni, regisztrálj. Mindent kapcsolj ki a hírfolyamról, mindent tilts le ami nem érdekel, és én személy szerint a készenléti állapotos azonnali csipogást is kikapcsolnám. Engem halálra idegesít, hogy minden szar azonnal felugrik a telefonon. Este nézek rá, de őszintén szólva 1 hétig is elvagyok nélküle. Ennyit tudsz tenni.
Én személy szerint email és hangouts párti vagyok. Két okom van rá, nincs reklám, és nem kell mindenfélét beállítgatnom, mert nem akarom mások életét nézni. KOmmunikáció váltásra lett kitalálva, a facebook elment aegy másik irányba...Hiába írja egyik válaszoló, hogy facebookon be lehet állítani mit nem akarsz látni, akkor is a képedbe vannak tolva a dolgok egy idő után ha nem akarod. Véleményem szerint az egyik legrosszabb platfrom ilyen információ továbbítás szempontjából. Sok felesleges "megbeszélésre" sort kerítve...szülőin általában az én gyerekkoromban mindent megtudtak beszélni, szvsz. Mostanában meg fél évig kotlanak rajta, hogy mivel mi legyen...mintha olyan világ megváltó lenne. Továbbá, nem a telefon csipogása szerint élem az életem, és nincs mindig a seggembe, hogy mindenre AZONNAL válaszoljak. Nem vagyok telefonfüggő...Ha hívnak, sms jön azt hallom, de az általában fontos és lényegre törő.
Kitartás, egyszer vége lesz ennek az időszaknak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!