Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Ha nem vagyok fent egy közössé...

Ha nem vagyok fent egy közösségi oldalon sem, hogyan jutnak el hozzám az óvodai információk?

Figyelt kérdés

Manapság létezik olyan anyuka, aki abszolút nem tagja egyik közösségi oldalnak sem? Csakis kizárólag ott terjednek a fontos óvodai dolgok? Megmondom őszintén, oké, hogy így gyorsabban elér mindenkihez az üzenet, könnyebben meg lehet beszélni a dolgokat, viszont a sok más érdektelen magánügy is érinteni fog, és az abszolut nem érdekel és zavar is. Mellesleg ha nem jelölöm vissza az anyukát mert nem érti hogy nem akarok ismerősöket csak az ovi miatt vagyok fent akkor megy a sértődés, a kizárás.

Nem ovis még a gyerekem, viszont ismerős anyukák mesélik, mi megy a facebookos ovis felületeken és nagyon gáz.

2021. jan. 16. 10:05
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
24%
Amíg nem volt facebook, addig hogy oldották meg?! Szerintem meg az a bicskanyitogató, hogy mindenkit belekényszerítenek a közösségi xarba. Nálunk is muszájból van fiók, de egy bőven elég a családnak, azon keresztül tudunk meg mindent. Szerintem te se regizz újat, legyen a férjed nevén, aztán had legyen boldog az óvónő!
2021. jan. 16. 16:09
 12/39 anonim ***** válasza:
36%
Utolsó, az emaillel nincs bajod? Egyáltalán nem muszáj valódi adatokat megadnod, és nem is muszáj gyakran figyelned! Ha történik valami pirosan jelez, ránézel és kész.
2021. jan. 16. 16:11
 13/39 anonim ***** válasza:
66%

Az ovi előtt hallottam egyik nap, hogy egy anyuka panaszolta, hogy nincs fent facebookon és csak oda írnak fel már minden infót. a nagyobbik lánya emiatt nem vitt valami fontos dolgot be a suliba. Fel volt haborodva, hogy emiatt hozzájuk nem jut el minden, miért nem lehet időben jelezni más módon. De ő akkor se akar regisztrálni.

Ebben az esetben szerintem kell egy rugalmasság a szülőktől is, ha csak ő nincs fent, akkor valóban a lányával szúr ki, ha továbbra is makacsul ellenáll.

2021. jan. 16. 16:19
 14/39 anonim ***** válasza:
30%
12-es,az emillel nincs, mert az nem dob fel xarokat, szomszéd reggelijét, szmájlivideókat, feszt köszöntő és megköszönő időtöltéseket, kisfiam8hóshanemlájkolodge. ivagy stb meg egyéb időrabló dolgokat, ismerósök kutyát nem érdeklő tevékenységeit meg zaklatását a nem lájkolt xarjai miatt + sértődést és nem kell magyarázkodni. Mióta nincs saját facém, azóta nyugodt és békés az életem és rengeteg időm felszabadult, amit a családdal tölthetek az életben az egyéb fontos dolgok, munkáim mellett! A facebook tele van gyökerekkel, képmutatással, sárdobálással és függővé teszi a pórnépet, akinek az az egyetlen öröme, ha posztolhat, mert attól valakinek hiszi magát és a kötelező lájkokra meg elhiszi, hogy őszinték!
2021. jan. 16. 16:20
 15/39 anonim ***** válasza:
75%
14es és? Nem kell ezzel foglalkozni. Főleg most hasznos, hogy az óvónők elérhetetlenek személyesen. De lázadjatok csak, okos anyák.
2021. jan. 16. 16:34
 16/39 anonim ***** válasza:
85%

Azt hittem valami értelmes indokod van, nem csak béna vagy a beállításokhoz.. tudod az én kamuprofilom egyáltalán semmit sem dob fel a hírfolyamra, csak azokat a fontos hírközlő csoportokat, amik miatt tartom. Mivel nincsenek ismerőseim és nem valós a nevem, nem találnak meg és nem követelnek rajtam lájkokat sem(ellenben ha én akarom, meg tudom őket nézni).

Irtó hasznos, teljesen anonim, és nem lopja az időmet, ezen az oldalon gyakrabban mozgok, mint ott:) Nem kell elsüllyedni a haszontalan információk tengerében, megtanulhatsz ám úszni és szűrni is, akkor semmi problémád nem lesz, és nem fosztod meg magad a tengertől, hanem képben leszel. Továbbá a facebook marketplace a leggyorsabb, legeredményesebben működő online piac, sokkal sikeresebb a jófogásnál és a vateránál, azok már haldoklanak egy ideje.. Szóval tényleg, ha megtanulsz vele bánni, több jó dolog jön belőle.

2021. jan. 16. 16:40
 17/39 anonim ***** válasza:
51%
16-os,hát nekem rossz tapasztalataim vannak a marketplaceval, mert rengeteg komolytalan meg cigó érdeklődő volt csak és mikor többször sem jött el a megbeszélt időre s ráírtam, még neki állt fejjebb, borzalmas! Azzal is betelt a pohár. De mondom, csal@dban van face, mert muszáj, az épp elég! Jobb volt a világ, amikor még nem volt face, mégis felnőttünk és semmiről nem maradtunk le!
2021. jan. 16. 16:47
 18/39 anonim ***** válasza:
75%
Hej 16-os, nem valós néven egy hamis világ hamis platformján, ez aztán a "jó" példa! :) Óvónő, tanárnő megtalál?
2021. jan. 16. 17:00
 19/39 anonim ***** válasza:
48%
Jelezd, hogy te nem állsz be a sorba és az általad kért módon értesítsenek a dolgokról. Pl postagalambbal.
2021. jan. 16. 17:15
 20/39 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk google csoportba léptették be a tagokat, nem kellett se facebook se postagalamb csak gmail fiók.
2021. jan. 16. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!