Ha nem vagyok fent egy közösségi oldalon sem, hogyan jutnak el hozzám az óvodai információk?
Manapság létezik olyan anyuka, aki abszolút nem tagja egyik közösségi oldalnak sem? Csakis kizárólag ott terjednek a fontos óvodai dolgok? Megmondom őszintén, oké, hogy így gyorsabban elér mindenkihez az üzenet, könnyebben meg lehet beszélni a dolgokat, viszont a sok más érdektelen magánügy is érinteni fog, és az abszolut nem érdekel és zavar is. Mellesleg ha nem jelölöm vissza az anyukát mert nem érti hogy nem akarok ismerősöket csak az ovi miatt vagyok fent akkor megy a sértődés, a kizárás.
Nem ovis még a gyerekem, viszont ismerős anyukák mesélik, mi megy a facebookos ovis felületeken és nagyon gáz.
Az ovi előtt hallottam egyik nap, hogy egy anyuka panaszolta, hogy nincs fent facebookon és csak oda írnak fel már minden infót. a nagyobbik lánya emiatt nem vitt valami fontos dolgot be a suliba. Fel volt haborodva, hogy emiatt hozzájuk nem jut el minden, miért nem lehet időben jelezni más módon. De ő akkor se akar regisztrálni.
Ebben az esetben szerintem kell egy rugalmasság a szülőktől is, ha csak ő nincs fent, akkor valóban a lányával szúr ki, ha továbbra is makacsul ellenáll.
Azt hittem valami értelmes indokod van, nem csak béna vagy a beállításokhoz.. tudod az én kamuprofilom egyáltalán semmit sem dob fel a hírfolyamra, csak azokat a fontos hírközlő csoportokat, amik miatt tartom. Mivel nincsenek ismerőseim és nem valós a nevem, nem találnak meg és nem követelnek rajtam lájkokat sem(ellenben ha én akarom, meg tudom őket nézni).
Irtó hasznos, teljesen anonim, és nem lopja az időmet, ezen az oldalon gyakrabban mozgok, mint ott:) Nem kell elsüllyedni a haszontalan információk tengerében, megtanulhatsz ám úszni és szűrni is, akkor semmi problémád nem lesz, és nem fosztod meg magad a tengertől, hanem képben leszel. Továbbá a facebook marketplace a leggyorsabb, legeredményesebben működő online piac, sokkal sikeresebb a jófogásnál és a vateránál, azok már haldoklanak egy ideje.. Szóval tényleg, ha megtanulsz vele bánni, több jó dolog jön belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!