Mit lehet tenni ha az óvónőt nem érdekli hogy lassan a fél csoport csupa tetű?
Figyelt kérdés
Mindennap jelzem hogy ez és ez a gyerek tetves, de nem érdekli és a szülőnek sem szól sokszor. Nem érdekli hogy engem is kitesz annak hogy átmászik rám, miközben a gyereket öltöztetem, hogy az ő munkáját megkönnyítsem. Lassan elegem lesz már mert minden faccág fontosabb mint ez. A szülő pedig szintén carik az egészre.2020. nov. 7. 11:31
2/18 anonim válasza:
Védőnőnek kell szólni. A szülők nem veszik észre a saját gyerekükön, hogy tetvesek? Hiába "csak" dadus vagy, szólj a vezető óvónőnek vagy a védőnőnek. Az egész oviban elterjedhet, nem csak csoporton belül.
3/18 A kérdező kommentje:
Nem veszik észre mert nem akarják észre venni,érted ugye? A gyerekek koszosak a hajuk retkes, mert hónapokig nem mossák, így nem lehet észre venni a tetűt, net legyen meg lapos tévé, meg Nike cipő a facebookon,oszt csókolom. Tudom hogy beletud egy óvónő fásulni a dolgokba, de hogy ennyire ne érdekelje. Nem szól pénteken anyunak hogy tiszta tetű a gyerek, majd hétfő délután esetleg ha eszébe jut szól, addig végigfertőz mindenkit.
2020. nov. 7. 11:44
4/18 anonim válasza:
Persze, hihető, hogy lapos tv meg net+Nike cipő van a gyereken, de mellé hónapokig nem mossák a haját:D
5/18 A kérdező kommentje:
Na tünj innen utolsó, tanácsra vagyok kíváncsi, nem veszekedni jöttem, elkeseredésemben írtam már. Nem fogom tovább ecsetelni ezeknek a szokásait, ha nem a holdon élsz, nagyon is tudod kikről beszélek.
2020. nov. 7. 12:10
6/18 anonim válasza:
Annyira érdekel, honnan tudod, hogy tetvesek. Melyik magyarországi óvodába mehet be a szülő, és nézheti meg a másik gyerek fejét?
7/18 anonim válasza:
Jó kis stílusod van.A gyerekekkel is ilyen vagy? Előítélet is van benned rendesen.Nyisd ki a szád!Ez a tanácsom, mond te a szülőknek.Ja hogy te nem mersz, akkor csináld ami a dolgod vagy mondj fel.
8/18 anonim válasza:
Na, itt az óvónőgyűlölő. Rég láttunk.
9/18 qkker1 válasza:
Néhány éve letojják, mível az uj torvény szerint nem tilthatják ki a tetveseket az ovodábol/iskolábol!
10/18 qkker1 válasza:
Egyébként veszel tetuírtot, és megelozésként hetente bekened a családot, nálunk bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!