Mennyi csoportpént fizettek az oviban egy évre és ezt mire fordítják?
Csak állami ovira vonatkozik a kérdés (magán, alapítványi, egyházi, stb. nem) és csak olyan válaszoljon, akiknél szednek csoportpénzt.
Tudom, hogy hivatalosan nem kötelezô, ezen most lépjünk túl, köszönöm.
Nálunk is 1000 Ft/hó, viszont elszámolnak mindennel és tényleg nincs hiány semmiből.
Ebből vannak a szülinapozások (az ünnepelt kap kisebb játékot mindig), karácsonyi közös ajándékozás, írószerek pótlása, új játékok beszerzése (gumilabda, ugrálókötél, homokozó - tehát kisebb volumenű), dekoráció.
Mikulás csomag is szokott lenni és nem a legolcsóbb, ehetetlen csokoládéból áll, még gyümölcs és mogyoró is jár mellé.
Én nagyon meg vagyok elégedve az ovinkkal, 2 ovis gyerekem van, külön csoportban, de le a kalappal. Egyedül kirándulásra szednek plusz pénzt.
Egyik csoportba 17 a másikban 15 gyerkőc van, minden héten van "gyümölcsfelelős", aki visz a csoport részére.
Szeptemberben és januárban kérnek 2 csomag 100-as pzs-t és 4 tekercs wc papírt. Szalvétáról, szappanról ők gondoskodnak, ha a fogkrém fogyóban van, szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!