Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyi csoportpént fizettek...

Mennyi csoportpént fizettek az oviban egy évre és ezt mire fordítják?

Figyelt kérdés

Csak állami ovira vonatkozik a kérdés (magán, alapítványi, egyházi, stb. nem) és csak olyan válaszoljon, akiknél szednek csoportpénzt.

Tudom, hogy hivatalosan nem kötelezô, ezen most lépjünk túl, köszönöm.

2020. okt. 19. 12:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
41%

Mondtam én, hogy le leszek pontozva😂😂😂

Utolsó voltam.

Nektek nem kell kedveskedni senkinek. 😅🤣

2020. okt. 19. 18:00
 12/25 anonim ***** válasza:
19%
Ez nem "kedveskedés", hanem lekenyerezés, hogy egy ember normálisan viselkedjen a gyerekkel és a dolgát végezze. Kétségkívül káros ezt a szokást fentartani. Pénzdugdosás, ajándékcsomag a könyvelőnek, ital ennek-annak csak úgy pluszba...
2020. okt. 19. 18:07
 13/25 anonim ***** válasza:
49%

Lekenyerezem egy bonbonnal? 1 évben egyszer karacsonykor😂😂😂

Ha te így érzed az a te problémád.

Nem. Én komolyan értékelem őket. A lányom imádja őket. És értékelem, hogy letörlik a könnyeit ha nem vagyok ott. És átölelik ha szüksége van rá. Szerintem ez nem "csak a munka"

Ha te így nézel a gyereked óvodai dolgozóira az nagyon szomorú.

Ez nem lefizetés 😂 2000ft-al

Gyönyörű életed lehet

2020. okt. 19. 18:58
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
Te meg már személyeskedsz olyannal, akit nem is ismersz. A kommentemre próbálj meg reagálni, és ne a személyemre. Lehet ám együtt is adni ajándékot a csoporttal, nem külön utakon. Az nem elég hálás? Amúgy előtte meg arról beszéltél, hogy menjen az ovónő csoportpénzből moziba, ha attól kedvesebb a gyerekeddel. Hát ha ezt így gondolod, akkor nincs több kérdésem... lehet ám pátoszosan megfogalmazni, hogy "letörli a gyermek könnyeit és ezért te hálás vagy" de tudod ott kezdődik a gond, ha nem reflexből rendes az ovónéni a gyerekekkel.
2020. okt. 19. 19:27
 15/25 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne, ha csak a kérdésre válaszolna mindenki...
2020. okt. 19. 23:23
 16/25 anonim ***** válasza:
36%

A mozisat én írtam!

Ajándékot mindenki szokott vinni nekik karácsonykor, ballagáskor, sokan a névnapjukon meg szülinapra is(én az utóbbi kettőre nem, a rokonaimét se tudom követni).

Ez a 2000 ftos lekenyerezés akkora marhaság. Én az oviba is sok holmit viszek, hogy legyen a gyerekemnek bent mindene, erre is volt, aki megszólt..

Ja, le lehetne keríteni a csoportortpénzből havi ezer forintot az óvónőnek, “extrém pszichés megterhelès esetére, de le lenne fizetve félévente 4ezerrel(nálunk nincs nyári csoportpénz). Nagyon keveset kevesnek, rengetegen rosszul végzik a munkájukat, ez tipikusan olyan szakma, amihez jól jön minden motiváció.

2020. okt. 20. 06:28
 17/25 anonim ***** válasza:
16%

Azért nem közösen vesszük az ajándékot karácsonykor mert az olyan anyukák mint te agyérgörcsöt kapnak, hogy még erre is pénz kellene...

Azért ne keverjük a lefizetést vagy egy köszönöm nyilvánítás egy lapon. Nem több 10ezer Ft-ról van szó valakinek akinek érdekből fizetünk egy nagyobb összeget minden érzelem nélkül, hogy megszerezzünk valamit, hanem egy bonbonról egy olyan személynek akit kedvelünk vagy illetve a gyerekünk kedvel.

Utolsó én is így vagyok, hogy névnapot szülinapot nem tudok észben tartani bár utoljára sikerült a legkevesebb dada 40.szülinapja volt amit véletlen tudtam meg. Őt köszöntöttem

2020. okt. 20. 07:30
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező a kérdésre a válasz 1000Ft,mint írtam amit nem tartok soknak

Papírt, tanszerek, festékek, ceruzák filcek, ragasztók különböző anyagok amit ragasztgatnak csillogó selyem anyagok stb

Báb színház

Ünnepekre ugye annak megfelelő cuccok dekorációt készítenek. Szülőknek kissé b kézműves cuccokat csinálnak anyaknapra karácsonyra apaknapra stb

2020. okt. 20. 07:38
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
1000ft/félév, idén emeltünk 500/félévről. És ebből veszik a mikulás csomagot, húsvéti és karácsonyi ajándékot. 1 családi nap szokott még lenni, ahol lehet vásárolni ezt-azt, az a pénz is megy a közösbe. Tisztasági csomagot visszük, meg gyümölcsöt is szoktunk. Azért a 6000/ félév baromisok! Szerintem nem csak neked nem tetszik, csak egy-két ilyen, más szülő általi lehurrogás után már nem is szólnak inkább. Ki kéne deríteni, ki van veled egy véleményen, aztán közösen kikérni az elszámolást. Nálunk még arról az évi 1000ft-ról is elszámoltak, a 8ft-os mikulászacskó blokkja odatűzve, stb... Válasszatok másik szmk-t, esetleg jelentkezz közéjük
2020. okt. 20. 22:45
 20/25 anonim ***** válasza:
61%

Nem igaz, hogy 1000 ftból kimegy a mikuláscsomag meg a többi. Mi van a mikulásban? Mandarin 50ft darabja kb, dörmi 80ft, mogyoró 100ftért pár szem, mikuláscsoki 200ft, sportszelet 60ft, zacskó 10ft, szaloncukor olcsó zselés 50ft kettő darab..

A miénkben alsó hangon milka van, mini hűtőmágnes rénszarvas figura, kis fejlesztő játék(kirakós kulcstartó), dörmi, banán, mogyoró, mandarinok meg legutóbb az a kinder happy hippo volt és 3 darab külön csomagolt haribo gumimaci.

Attól függ hol éltek, kinél mi a megszokott, de az én gyerekemmel nem fogok megetetni szamba csokit meg noname mikuláscsokit, aminek borzalmas az íze, a fele olaj és kb 5% a kakaótartalma és elvenni sem akarom tőle, amit az oviból kapott.

A blokktűzést támogatom, az nagyon korrekt. Nálunk pl szülinapra az oviból hajtogatnak nekik papírmadarat egy hurkapálcára felkötve, reptethetik, tök cuki, olcsó, azt nagyon bírtam. Mi szeretjük a "felhajtást" az ünnepeket meg a minőségi, valamennyire egészséges dolgokat. Itt is van egy egy család, aki nem szívesen menne bele(pl leszavazták az auchan tortákat, mert nem akarják, hogy a gyerekeik azt egyék(ezt mondjuk mi szeretjük, de nem azt visszük), volt aki felszólalt ellene, de ugye a többség dönt, azt meg nem fogadták el, hogy kifizessük a drágább torta különbözetét..

Szóval nehéz mindenkinek kedvező döntést hozni, a többség javára fog billenni a mérleg és még mindig csak a középszerű ellen tiltakoztok, még szó sincs arról, hogy lindt csoki, étcsoki(minimális cukor), vegán, laktóz meg gluténmentes csoki meg mittudomén milyen szélsőséges irányzatok szerint válogassák a dolgokat, egyszerűen csak nem a legolcsóbbat és a legrosszabb minőségűt kapják a gyerekeink.. ez ellen nehéz lesz tiltakozni és társat találni hozzá..

2020. okt. 21. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!