Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Mennyi csoportpént fizettek...

Mennyi csoportpént fizettek az oviban egy évre és ezt mire fordítják?

Figyelt kérdés

Csak állami ovira vonatkozik a kérdés (magán, alapítványi, egyházi, stb. nem) és csak olyan válaszoljon, akiknél szednek csoportpénzt.

Tudom, hogy hivatalosan nem kötelezô, ezen most lépjünk túl, köszönöm.

2020. okt. 19. 12:09
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

500ft-ot havonta

Ballagásra ebből veszik a cuccokat, de másról nem tudok

(kirándulás, gyereknap nem szokott lenni, nekünk kell vinni gyümölcsöt, kekszet, tisztasági cuccokat, a rajzos-kreatívkodós dolgokat az ovi fizeti, mikusást az önkormányzat... Szóval nem tudjuk mi van a pénzzel)

2020. okt. 19. 12:25
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én az ovi oldaláról tudok írni, mint óvónő. Gyermekenként havonta 1000 ft, amit teljes mértékben a gyerekekre fordítunk.

Saját készítésű szülinapi ajándék mellé mindig kapnak csokit, könyvet vagy plüsst. A foglalkozásokhoz veszünk alapanyagokat. Anyáknapi ajándékhoz alapanyagot. Sajnos ahhoz hogy ne egész évben kartonpapírból és papírból dolgozzunk kevés amit a fenntartó ad. Mi pl karácsonyra is ebből veszünk a fa alá ajándékokat, színes ceruzákat.

2020. okt. 19. 12:28
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
És természetesen a szülői minkaközösségis anyuka felé számlával elszámolunk hogy mire költöttünk. 2. voltam
2020. okt. 19. 12:29
 4/25 anonim ***** válasza:
91%

1000 Ft havonta (elvileg ezt költik a gyerekekre) + egyszeri 3000 ajándékra (dadus, óvónők).

Sokkalom, mert az ajándékokon kívül semmi látszatja és el se számolnak.

25 fő. 250.000 + 75.000 elég sok. Tavaly is beszedték az egészet és állítólag semmi se maradt, pedig ugye márciusig jártak. Nem volt se anyák napja, se gyereknap. Nem voltak bábszínházban. 1 kirándulás volt év elején, de arra külön szedtek pénzt. A Mikulás ajándék a legolcsóbb csokit tartalmazta, kb. 300 Ft értékben. Szülinapra nem kapnak (nem várnám). Semmi kézműves alkotás nem kerül haza. Újrahasznosított (irodai hulladék) papírra rajzolnak (ami nem zavar a környezettudatosság jegyében).

2020. okt. 19. 12:51
 5/25 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó, az kemény! Utólag nem számoltatjátok el, hogy mi történt az előző tanévben azzal a sok pénzzel akkor?
2020. okt. 19. 14:01
 6/25 anonim ***** válasza:
96%
5, dehogynem. Megkíséreltem. Kaptam egy A/4-es lapot homályos tételekkel, pl: XY óvónő Z napon kért 15000,Ft-ot, de hogy mire... Amikor felvetettem, hogy ez így nem oké, a sok okos többi szülő leszavazott.
2020. okt. 19. 14:18
 7/25 anonim ***** válasza:
90%

500ft/hó

Nyáron pl mikor összevont csoport van, akkir nem kell beadni. Tehát szeptől májusig adjuk csak be.

Tavaly csak februárig lett fizetve.

Külön nem szoktam kérni elszámolást (lehetne, mwrt a blokkokat gyüjtik az óvónők)

Tanszereket (papír, ceruzna stb) vesznek. Karácsonykor valami játékot.

2020. okt. 19. 14:22
 8/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nálunk is elég sok, 6000/félév (!)

Plusz külön a nevelôknek, ezt más kezeli, külön a programokra és külön a gyümölcsre.

2020. okt. 19. 14:35
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

5000 félévente.

Én tudom, mikre megy, pedig csak szülő vagyok. Játékokra, könyvekre, autós szőnyegre, sötétítőre, kéztörlőre, kreatív holmikra, ebből díszítik az előteret, a csoportszobát, nem csak a gyerekek készítette holmikkal. Ebből megy a felnőttek szappana, maszkja, kézfertőtlenítője..mikulás ajándék, karácsonyi adventi kalendárium, szatyrok, ragtapasz, fültisztítópálca, akasztó, fogas, benti váltóruha vész esetére.

de őszintén ha az óvónő mozija megy ebből, és ezért nyugodtabb lesz a gyerekemmel, engem az sem érdekel.

2020. okt. 19. 14:42
 10/25 anonim ***** válasza:
51%

Elnézést kérdező, hogy nem a kérdésre válaszolok.

Illetve aki akar nyugodtan pontozzon.

A mi csoportunkban 4 felnőt van. Én személy szerint nekik veszek karácsonyra 2000 Ft értékben bonbont pl mindig (Bölcsiben is így volt) mert értékelem, hogy foglalkoznak a lányommal. Nem nagy dolog csak egy kis figyelmesség.

Nekem is jól esett hasonló karácsonykor (más munkakör) amikor kaptam házi sütit vagy kekszet.

Nyilván kell az elszámolás de mai világban ezek nem nagy összegek és mindenki tudja milyen árak vannak. Szóval én 1000 ft/hónap abszolút nem tartok soknak havonta. Csak egy papír írószert nézzünk meg. És a gyerekek 1000el rajzolnak festenek ragasztanak színésznek stb stb stb stb

2020. okt. 19. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!