Nem tudok vissza menni dolgozni ha nem alszik az oviban?
aki volt hasonló helyzetben annak mi volt a megoldás? Nagyszülőkön kívül természetesen.
3 éves gyereket meglehet győzni erről?
Akkor két út van: felveszed a kesztyűt és harcba szállsz magad és a gyereked érdekében vagy elköltözöl, máshova járatod a gyereket. A legrosszabb ha ott maradsz és meghúzod magad...
Aki kiall magáért azzal valahogy nem mernek kekeckedni. Sehol.
Kérdező, ez ne a te gondod legyen. Sehol nincs arra törvény, hogy egy óvodásnak kötelező nappal aludnia, hülyeség is ezt elvárni, nem egyforma alvásigényűek a gyerekek. Az én nagyobbik fiam sem aludt az oviban középső csoporttól, de eszembe sem lett volna emiatt felmondani és otthon ülni, meg valami lityilötyi négyórás munkahelyen verni a répát délig annyi fizetésért, ami semmire nem elég. Persze jött hozzám is az óvónő panaszkodni, hogy jaj nem alszik, de leállítottam, mondtam neki, hogy oldja meg, én nem tudom távolról hipnotizálni, ha nem álmos, nem fog aludni.
Különben én sem aludtam sosem az oviban, kiscsoportban anyukám még hazavitte ebéd után, mert otthon volt ocsemmel, de következő évben megmondta, hogy nem tud mit csinálni, mert már visszament dolgozni.
Én mióta az eszemet tudom (3-4 év) nem aludtam nap közben. Akkor meg miért kell a délutáni alvást ráerőltetni egy ovisra?
Ha a gyerek nem alszik, az óvónő dolga, hogy mit csinál vele. (Visszaparancsolja, cseszegeti, hagyja csendben rajzolni, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!