Óvodás gyereket nincs most megfázva?
Figyelt kérdés
Röviden írok csak: A héten náthás lett a gyerek, és kivettem a mostani elvárások szerint. Viszont erre ma mondták, mivel úgyis mindenki náthás már, vigyem nyugodtan. Nálatok mi a helyzet?2020. szept. 11. 14:04
1/9 anonim válasza:
Nálunk otthon maradtak a náthásak eddig. Az enyém nem náthás (még).
De nálunk a szülőin az oviban azt mondták, hogy az enyhén náthást beengedik.
2/9 A kérdező kommentje:
Akkor jó, és drat, hogy eddig nem náthás, majd az lesz :)
2020. szept. 11. 16:36
3/9 anonim válasza:
Nálunk enyhe náthával lehet menni, nagyobbal viszont nem.
4/9 anonim válasza:
Nekem is náthás lett a hét elején, én kivettem, nem vártam meg még szólnak. Sok gyerek nem ment a héten már a csoportba nátha miatt. Hétfőn már mehet is oviba, szerencsére nincs ez a 10 napos otthonlét.
5/9 anonim válasza:
6 éves lányom nem náthás még (kop-kop-kop) de az ovi fele kidőlt már. Én rákérdeztem az óvónőre, tényleg otthon kell e tartani a gyereket egy kis orrfolyással?! Azt mondta, hogy amíg nem köhög, nincs hőemelkedés, tényleg csak egy egyszerű megfázás orrfolyással addig vihetem.
6/9 anonim válasza:
A lànyom nagycsoportos, eddig semmi baja. Sem egy kis köhögés, sem orrfolyás nem volt. De nálunk szigorúan veszik. Ha egy kicsit is náthás vagy köhög, már nem veszik be.
7/9 anonim válasza:
Az enyém nincs. De a húgomé taknyos. Ma hívta a dokit igazolás miatt, hogy mikor mehet oviba. Ott végigment az egész családon. Az iskolás még lázas is volt.
8/9 anonim válasza:
Nálunk nem mehet még enyhe orrfolyással sem.
9/9 anonim válasza:
De, náthás, de már majdnem két hete amúgy is itthon van egy baleset miatt, elvileg holnaptól mehetne, de kicsit még köhög, szóval nem tudom, így vihetem-e, vagy se, de már így is rengeteget voltunk itthon :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!