Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szerintetek megint be zárnak...

Szerintetek megint be zárnak majd az ovik?

Figyelt kérdés

Márciusba fizetés nélkülin voltam,még egyet már nem bírok ki anyagilag. Az összes csekély tartalékom feléltük.

Volt ügyelet az igaz. De elösször csak azok vihették a gyerekeiket akiknek a munkája olyan volt hogy a vészhelyzeten idején fontos.

Utána már minden dolgozó vihette de az ügyeletes ovi a város másik felén volt. Autóm nincs így hiába vittem volna nyitásra 6.45 a buszok miatt nem értem volna be fél 8ra dolgozni.

Mikor a fönökeimnek mondtam hogy késni fogok,azt mondták ha ez rendszeres kirugnak. Mehetek viszont fizetésnélkülire.

2020. szept. 9. 06:45
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Hozom a varázsgömböm.
2020. szept. 9. 06:52
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem megpróbálják nem bezárni őket.Kell hogy dolgozzanak az emberek,mert így is bajban a gazdaság.Ha nagyon nagyon sok lesz a beteg akkor viszont elképzelhető.
2020. szept. 9. 07:10
 3/9 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem most csak azokat zárják be, ahol megjelenik a vírus.

Nem lehet még egyszer megcsinálni azt, amit tavasszal, az emberek elveszítik a munkájukat.

Nem véletlenül nincs Cili néni show, meg nem beszélnek/írnak róla annyit, annak ellenére, hogy már most jóval meghaladtuk a tavaszi fertôzöttséget.

2020. szept. 9. 07:23
 4/9 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem igen. Remélem októberig azért kitart. A szomszédnak már jelezték a suliból is, hogy ők is max. az őszi szünetig vannak.
2020. szept. 9. 07:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nalunk a szülőin volt egy csávó igazából a maszkrol meg a kezmosásrol beszélt, de mondta hogy ez nem hivatalos de ő úgy tudja hogy okt. 15-étol lehet majd az ha sok a fertőzött hogy a bölcsibe ovikba ügyelet lesz. Az iskolákba pedig 1-4 osztályig járnak többi online
2020. szept. 12. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az anyák 80%a most hasonlo cipőben jár.

Én is kimerítettem a munkanélküli keretem a nyáron. Ha újra bezárnak, nekem kell itthon maradni velük. Újra elvesztem az állásom és már csak egy fizetés lesz ráadásul fizethetem az eü járulékot hogy legalább tb ellátásom legyen...de nem baj szuperkupa lehet. Nagy baj nincs.

2020. szept. 13. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

Úgy csináltok, mintha az óvodabezárásról a felelőtlen Kormány vagy Óvoda tehetne. Pedig inkább a bezárás, mint hogy a gyerek hazahozzon valamit, és meghalj, nem?!

Valójában az emberek tehetnek róla. Közel 1000 új esetszám volt tegnap, és mindenki lelkesen posztolgatja a FB-on, hogy hol volt bulizni a hétvégén. Meg is érdemlitek.

2020. szept. 13. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
37%

De azt ugye tudod hogy nem az ovik miatt magas az esetszám?

És nem fogsz belehalni egy korona fertőzésbe, akik belehalnak azért halnak meg mert az alapbetegségük miatt szedett gyógyszerektől legyengül az immunrendszerük. Olvass mielött baromságot írsz. Az embereknek nem kellene annyira félni a koronától. Van ismerősöm aki elkapta, ő is mondta hogy nagyon vacak, kemény betegség, de egészséges szervezet nem fog belehalni.

2020. szept. 13. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as féle emberektől totál ki tudok akadni. Minek vigyázni, minek bezárni bármit, minek maszkot hordani, hiszen én egészséges vagyok, aki meg beteg vagy öreg, hát belehal, engem mit érdekel?!

Tudod, hogy aki mellett állsz a buszon az egészséges-e, aki elmegy bevásárolni, mert enni kell, annak milyen alapbetegsége van? Sokan az idősebb rokonaikkal élnek, nekik sem kéne hazavinni semmit.

Arról nem beszélve, hogy nem kell halálos betegség, egy szívbetegség, egy magas vérnyomás is elég rizikótényező, ami 40 fölött már igen gyakori. Szóval többen érintettek, mint gondolnád. Ezért illene vigyázni, hogy kinek adod tovább.

2020. szept. 14. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!