Miért nem jut el hatóság felé, hogy nem jár óvodába?
Leszögezendő senki gyereknevelésébe nem szólok bele, egyszerűen érdekel, hogy mivel tisztában vagyok vele, hogy kötelező az óvoda, főleg az iskola előtti utolsó évben amikor a hiányzás rendszere olyan mint az iskolában, miért nem jár a sógornőm 6.5 éves -egyébként is túlkoros, csak halasztást kapott- fia intézménybe. Összesen fél évet járt eddig egyhuzamban a covid előtt, majd azóta sem vitték vissza hiába lett volna rá lehetőség már júniustól, most szeptemberben sem kezdte meg továbbra sem az óvodát mert anyukának fáj a háta nem viszi be, amúgy is inkább neki segítsen otthon.
Előtte volt egy válás-költözés ami miatt szintén nem járt, alapból pedig későn írattak be mert 4.5 évesen még nem volt szobatiszta, akkor is csak 8-12ig járt, aztán szaladtak is érte.
Létezik, hogy az óvoda leigazolja, mintha ott lenne, és szimplán örülnek, hogy ennyivel is kevesebb a létszám?
Vagy hogy van ez?
Nekem lehet esni, hogy mit foglalkozok más gyerekével, vagy miért nem viszem be én /100km-ről :D/ esetleg, hogy miért nem jelentem be, de olyan szinten idegen nekem és távol áll tőlem az a család, hogy tényleg csak az elméleti része érdekel a kérdésemnek, hogy ez mégis hogyan lehetséges?
Tudja, hogy ilyeneket néz, vesz is neki olyan ruhát meg játékot, csak nevet rajta, ahogy azon is, hogy káromkodik a járókelőkkel, lebu..zza a többi gyereket stb. Kisebbséghez tartoznak, ezt eddig nem írtam. Szóval gyakorlatilag a telibe s.arom a gyerek fejlődését, a lényeg, hogy van.
Bár ezzel már kicsit elrugaszkodtam a témától, leginkább az érdekelt tényleg, hogy hogyan lehet ennyire kimaradni az óvodából. Én nem
szólok bele semmibe, nem is megyek át hozzájuk mert csak bosszant ami ott van. Ha megkérdezed mi lesz ha nagy lesz, azt válaszolja, hogy betörő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!