Mit tennél ha az óvónő rendszeresen elfelejtené a gyereked tejfehérje és tojás allergiáját? Ma is panaszkodott hogy már megint nem evett a tejbegrízből .Mondom nem is baj mert allergiás.Erre a homlokára csap hogy jaj tényleg.
Figyelt kérdés
2020. jún. 10. 15:46
11/33 anonim válasza:
Akkor kerj egy uj igazolast, fénymásold le és írj 2 tertiveveynes levelet, az egyiket az ovodavezetonek címezve, a másikat meg a jegyzonek, hogy a gyerek etelallergias, oldják meg az etkezeset. Ugyanaz a levél legyen, két példányban. Az alján feltüntetve ezt és azt, hogy kik kapjak
12/33 A kérdező kommentje:
Megtörtént többször is
2020. jún. 10. 16:39
14/33 anonim válasza:
Akkor az önkormányzatnál lehet panasszal élni.
15/33 anonim válasza:
Ez eléggé hihetetlen. Akkor ezek szerint teljesen idióta vagy nemtörődöm az óvónő.
De hogyhogy neki nincs teljesen külön kajája, ahogy azt több válaszoló leírta hogy hogyan szokott lenni náluk.
Hogyhogy a közös kajából mernek neki? Nem értem. Legyen egy külön éthordóban neki mindig kaja és azt kapja mindig, így nem keveredhet más kaja közé.
16/33 anonim válasza:
Én nem értem! Bölcsiben dolgozom, a mostani csoportomban van egy tejmentes diétás gyermek. Teljesen külön éthordóban érkezik számára a kaja. Másik konyhán is főzik, nem a miénken. Külön tálcán vannak az evőeszközei is, a zsúrkocsin is ez egyik polc csak az övé. Nem értem, neki nem jön külön étel? Közösből mernek neki is?
17/33 anonim válasza:
Milyen óvóda az ilyen,és milyen itt a vezetőség? Elküldjem egy hónapra a mi vezetőnket hogy rendet tegyen és azt a trehány nőt páros lábbal rúgja ki?
18/33 anonim válasza:
Azért ez elég furcsa. Ha eszébe jut az óvónőnek, mert néha felejti csak el, akkor nem kap semmit a gyerek enni? Vagy mindig csak akkor jut eszébe, amikor éppen olyan étel van, amit a gyerek is megehet? A gyerektől nem lehet elvárni, hogy szóljon, mert tojás és tejfehérje rejtve is lehet egy élelmiszerben, még egy felnőtt sem mondaná meg, hogy mi van benne, ha nem írnák rá. Elvileg az étrendben fel kellene tüntetniük, hogy milyen allergének vannak benne. Ha ezt nem teszik meg, akkor senki meg nem mondja, hogy az ebédjében, tízóraijában van-e tojás vagy tej...
19/33 anonim válasza:
Folyamatosan a normál, nem diétás étkezést kapja a gyereked? Akkor örülj, mert nem allergiás.
20/33 anonim válasza:
nekem csak az a kérdésem, hogy még ennek ellenére is oda járatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!