Lesz nyári szünet az óvodátokban, vagy végig normális üzemben lesz a óvodai ellátás?
Figyelt kérdés
Budapesten lakunk, a mi kerületünkben bejelentették még korábban, hogy nincs nyári szünet, hanem normális működés lesz egész nyáron.
Nem tudja még senki, hogy ez pontosan mit is takar.
Köszönöm a válaszokat.
2020. jún. 3. 13:29
1/8 anonim válasza:
Minden évben aug.ban van 3 hét szünet, most is így lesz
2/8 anonim válasza:
Nem lesz rendes nyári leállás. Ha nagyon muszáj, maximum két hétre zárhatnak be az óvodák és a bölcsödék.
3/8 anonim válasza:
Holnap lesz döntés róla. Eredetileg 4 hét zárás van július 24- augusztus 24ig.
De ezt lehet a mai vezetőségi értekezleten megváltoztatják.
4/8 anonim válasza:
Nagyon remélem amúgy, hogy csak 2 hét zárás lesz, mert ma tudtam meg, hogy folytatódik a tanfolyamom. 8-13-ig hétfőtől péntekig.
Amúgy ez nem központi döntés?? Mármint Magyarországon nem egységes?
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez Megyénként, városonként eltérő. Köszönöm az eddigi válaszokat
2020. jún. 3. 21:39
6/8 anonim válasza:
Bp.XXI., egész nyáron rendes üzem lesz, a 2hétre sem zárnak be. Egy csoport nem "nyitott ki" ahol 2 idősebb óvónő van, az a csoport beleolvadt a többi 4be.
7/8 anonim válasza:
Itt csak ügyelet lesz sajnos, egy összevont csoport a 3 helyett, mi faluban lakunk. Azt hittem így, hogy kimaradt több mint 2 hónap akkor nyáron is rendesen lesz óvoda, de nem.
8/8 anonim válasza:
Nálunk rendesen lesz végig, nem áll le.
Visszük is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!