Sokan viszik most oviba a gyereket?és ősztől mi lesz?
Az én fiam most bölcsis, ősszel kezdi az ovit. 2 hónapig nem vittem, de észrevettem, hogy idegen gyerekeknek integetett, kiabált utánuk, pedig ez nem jellemző rá. Így eldöntöttük, megpróbáljuk újra vinni a bölcsibe. Félelmeim ellenére, úgy ment befelé 2 hónap kihagyás után, mintha előző nap is ott lett volna.
Valójában én nem akarom ősszel at oviban elölről kezdeni a beszoktatást, így könnyebb lesz szerintem.
Mindenesetre,a gyerekek nem egyformák, az én fiamnak jó közösségben lenni. A másik pedig, hogy szerintem ne az oltóanyagtól függjön, hogy megy oviba, vagy nem. Mi van, ha őszre még nem lesz? Szerintem nem kell túlzásokba esni. Szerencsére a gyerekekre nem annyira veszélyes a vírus. Hacsak nincs valami alap betegség.
Nincs vége a járványnak, az ovikat azért nyitották meg, hogy dolgozni tudjanak a szülők, hogy ne bénuljon le az ország. Aki otthon van amúgy is, annak továbbra is jobb, ha otthon marad a gyerek is. Akik dolgoznak, és kénytelenek beadni a gyereket, azok is jobban örülnek, ha kisebb létszámú a csoport, nem viszi oda a gyerekét mindenki.
Járványtól függetlenül is jobb a gyereknek, ha a saját családjában nevelkedik, te tudod legjobban, hogy mi a legjobb a saját gyerekednek, te vagy a legjobb neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!