Nálatok vannak olyan gyerekek az oviban, akiknek van okostelefonjuk és viszik is magukkal?
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 17:26
2/13 anonim válasza:
Hát ez még elméletben sem merült volna fel. Nem nincsen.
3/13 anonim válasza:
Szerintem normális anyuka nem ad okostelefont oviba gyereknek.
4/13 anonim válasza:
6 évesemnek van okos telefonja,de csak itthon,mesét néz rajta. Oviba sose szoktuk vinni.
5/13 anonim válasza:
Nem tudok ilyenről,viszont olyat már láttam hogy reggelente anyuka ül a kisszéken az öltözöben és várja hogy a gyerek befejezte a mese nézést az anyuka telefonján.
6/13 anonim válasza:
Nincs az enyémnek se otthonra, se oviba. 5 éves, de ezzel még szerintem ráér.
Tudok olyan kisbarátot, akinek már van, de ő is csak otthon használja.
7/13 anonim válasza:
A szomszéd oviban állandó probléma. Onnan hoztak most át gyereket, a szülő mesélte.
8/13 anonim válasza:
Fiamnak van, 6 éves.
De nincs benne SIM kártya, és szigorúan csak otthon használhatja. Soha nem viszi az oviba.
9/13 anonim válasza:
Igen, nálunk volt ebből probléma
Nálunk a péntek az játékbehozós nap, vagyis ezen a napon mindenki vihet be magával saját játékot, és volt egy kisfiú akkor több alkalommal az okostelefonját hozta. Lett belőle jó kis vita, meg rendkívüli szülői, mivel az óvó nénik nwm engedték be.
10/13 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ilyen esettel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!