Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Az ovonok ilyenkor megkapjak...

Az ovonok ilyenkor megkapjak a teljes fizujukat vagy munkanelkulin vannak amig ujraindulnak az ovik?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 17:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
66%
Mivan😂😂 Nem veri senki a kaput, addig is oda jártak amíg nem jött a bezárás, mi szülők meg dolgoztunk. Azért nem mehet júliusban szabira mert szükség van rá. A szabadság nagyobb részével a munkáltató rendelkezik, nem a munkavállaló.
2020. ápr. 28. 19:59
 12/30 anonim ***** válasza:
59%
Egyébként ezt folytatva.. mi az hogy nem hajlandók szabadságra menni? Ez nem így működik. Van egyáltalán fogalmuk a munkajogról??
2020. ápr. 28. 20:00
 13/30 anonim ***** válasza:
58%
Ez igen,és ez egy pedagógus,aki gyerekekkel foglalkozik !!
2020. ápr. 28. 20:42
 14/30 anonim ***** válasza:
75%
Most kb az ovónőkön töltitek ki a bajotokat. Mintha brahiból zárták volna be az ovikat. Megmondták, hogy a közalkalmazottaknak megmarad a fizujuk, nem tudom ez kinek miért fáj. Meg most távolból milyen feladatokkal lennétek elégedettek. Ha meg küldené non stop a szrokat az lenne a bajotok.
2020. ápr. 28. 20:59
 15/30 anonim ***** válasza:
37%

Úgy tudom van ügyelet az ovikban és nem zártak be teljesen. Legalábbis nálunk nyilatkozni kellett, hogy akarjuk -e vinni a gyereket.

Az állítólagos óvónő válaszoló tényleg jobban tette volna, ha nem így válaszol.

Értem, hogy nehéz gyerekek mellett kreatívnak lenni (nekem kettő van és van, hogy inkább bele sem kezdek), de az óvónők nincsennek volt bent 7-16ig. Van, aki délelőtt van, van aki délután. Szóval nem csak a kis alvás idő van kreatív dolgokat csinálni.

2020. ápr. 28. 21:10
 16/30 anonim ***** válasza:
35%
Miért hogy kellett volna válaszolnom?
2020. ápr. 28. 21:36
 17/30 anonim ***** válasza:
69%
A tanarok tanitanak, az ovonok es a gondozonok a semmire kapjak most a fizetest. Mert tavolrol nem lehet gyerekre felugyelni. Szerintem is az a minimum, ha ujraindul a gazdasag ne legyen az ovikban, bolcsikben nyari leallas, mehessen minden gyerek a sajt ovijaba, ne osszevont ugyeletbe.
2020. ápr. 28. 22:03
 18/30 anonim ***** válasza:
97%
Én óvónő vagyok, most nem dolgozunk, azt a pár mondókát és verset, mesét elküldeni nem nagy dolog. Összegyűjteni és elküldeni max heti 1 óra. A szülőket néha felhívjuk, vagy email-ben érdeklődünk, hogy vannak, ill. voltunk bent leltározni egyszer kb. ennyi. Én személy szerint örülök, hogy kapom a fizetésem, már nagyon várom, hogy vége legyen ennek az egésznek és újra dolgozhassak. Hiányoznak is a gyerekek. Az meg természetes, hogy ezek után nyáron nem lesz leállás. Nem fogunk megszakadni, mem fognak minden gyerkőcöt hozni nyáron.
2020. ápr. 28. 22:23
 19/30 anonim ***** válasza:
61%
Ha most elküldenék, vagy nem fizetnék az óvónőket, akkor egy se lenne, mikor újra indul minden. Szerintem a nyári szabadságot sem kéne irigyelni tőlük. Ők is családos emberek! Talán iskolás gyerekkel, akivel szeretne kirándulni a nyári szünetben, amikor lehet majd menni, mert most nem lehet.
2020. ápr. 29. 04:39
 20/30 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem megkapják, nálunk aktívak, de persze nem olyan, mintha ott lenne a gyerek, hisz hiába gyűjt és készít sok dolgot nekünk, készít papírbábot, videón nézni az nem olyan, mintha pl eljátszanák a gyerekek az oviban, meg tudnák fogni, stb..Napi 1,5 órát “dolgozhatnak”, amit nekem napi 4 óra alsó hangon megcsinálni a gyerekkel és az én idegeim mennek tönkre. Egyébként jó meg minden, a gyerek a örül neki, hogy küldözgetik az anyagot, keresik, de a munka javát egyértelműen én végzem.

Szerintem is abszurd lenne, ha ebben a nehéz időben ők ragaszkodnának a megszokott kiváltásgukhoz, hogy egybefüggő szabijuk lehet egész nyáron. Nálunk tavaly május végétől szeptemberig tartott a “megkérjük a szülőket ne hozzák, ha lehet a gyereket”, már egy nyaram elment így, még egy nem fog, mivel már 2 hónapja itthon dekkolok 0-24ben kettesben a gyerekemmel, nem fogom kitenni annak, hogy fél évig csak velem lehessen. Kell neki a közösség, baràtok, nem is tudom hogy gondolják, hogy hat hónapot!! kimaradni a gyerektársaságból jót tesz a gyerekeknek, a fejlesztő foglalkozások elmaradásáról nem is beszélve. Oké, ők is küldik a csücsöríts a gyerekkel, fújd a szívószállal a pingponglabdát feladatokat, de egészen biztos vagyok benne, hogy ez nem elég, nem ennyiből áll a logopédus munkája, csak valami kényszermegoldás. Ahogy a mozgásfejlesztő is ügyesen küld mindent, de ki a fene nézi meg a gyerek helyes tartását, ki figyel a helyes kivitelezésre, a hiba javítására? Mert én rohadtul nem tudom észrevenni, és a beszédnél is csak annyit hallok, hogy nem jó az l, nem pörög az r, de hogy mutassak neki helyes ejtést, arról fogalmam sincs.

2020. ápr. 29. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!