Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Anyukák akik dolgoztok, mit...

Anyukák akik dolgoztok, mit csináltok ha nem nyitnak ki az ovik?

Figyelt kérdés
Amikor bezárt az óvoda és vele egyidőben minden, a cégem is kiléptetett, de visszavárnak ha újra indul a tevékenység. Az a félelmem, előbb lenne rám szükség mint hogy az ovi kinyit. Most munkanélkülin vagyok, de szeretnék visszamenni dolgozni ha a cég újraindul...de hogyan ha nem lesz ovi?? Ti mihez kezdtek akkor? Egy nyarat is nehezen old meg az ember....nem hogy 5 hónapot....és most pont az lenne a cél hogy ne a nagyszülőket fogjuk be....hogyan éljünk egy fizetésből? Oké még 2 hóbapig jár a munkanélküli ami persze nem sok... De utána mi lesz?
2020. ápr. 27. 20:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Ki fognak nyitni, mert nem állhat meg 5 hónapra a gazdaság.
2020. ápr. 27. 20:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is ki fognak hamarosan. Viszont azért lehetnek még itt problémák. Ha tényleg többet fognak tesztelni, minden alkalommal anikor kiderül hogy az oviban valakinek a családjában fertőzött volt, be fognak zárni 2 hétre.
2020. ápr. 27. 20:35
 3/16 anonim ***** válasza:
24%
És mi lesz, ha kinyitnak? Dolgoznak az emberek 2-3 hetet, majd hetekig-hónapokig betegek lesznek? Mert akkor tuti szétterjed ez a szar.
2020. ápr. 27. 20:40
 4/16 anonim ***** válasza:
15%
Május 15-től kinyitnak az óvodák, iskolák
2020. ápr. 27. 21:05
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

4#, "Május 15-től kinyitnak az óvodák, iskolák"

Ezt honnan veszed? Esetleg valami forrás?

2020. ápr. 27. 21:33
 6/16 A kérdező kommentje:

Most sem tesztelik a hozzátartozókat. Miből gondolod hogy később fogják?

Mire megfelelő a vírusszám ahhoz, hogy a teszt kimutassa, már rég tüneteket is produkál a beteg. Ha ezek előtt tesztelnének, az fals eredményt adna, és bemennének az oviba olyan gyerekek, kiket a teszt egészségesnek mond de hordozók. Semmi értelme a tesztelésnek, pláne gyerekeknél akiknél alacsony a vírus szám. És nem is tesztrlnek most sem, van beteg ismerősöm, ráadásul eüs, és nem tesztelték sem a feleségét sem a gyereket, 3 hete lábadozik.

2020. ápr. 27. 21:37
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De vannak olyan hírek most hogy a lazításokkal párhuzamosan sokkal több lesz a teszt, és nagyon is jogos, eddig is így kellett volna. Az érvelésed nem igazán értem. De én most is tudok olyan oviról ahol már kétszer is bezárt az ügyelet emiatt.
2020. ápr. 27. 21:43
 8/16 anonim ***** válasza:
26%
Fokozatosan nyitnak az intézmények. Pécsen már 12 óvoda kinyitott. Én Székesfehérváron élek, itt jelenleg 2 óvoda van nyitva, de én is hallottam olyan híreket, hogy május közepén nyitnak.
2020. ápr. 27. 21:47
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az ovi nem nyitott ki, és a bölcsiben sem normál rend van, viszont egy újabb bölcsi is nyitott ügyeletet, már kevésbé szigorú feltételekkel mint korábban (szinte lehetetlen volt eddig bejutni).
2020. ápr. 27. 21:52
 10/16 anonim ***** válasza:
68%
Én is úgy hallottam,hogy majus közepen nyitnak az ovik es iskolák.
2020. ápr. 27. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!