Anyukák akik dolgoztok, mit csináltok ha nem nyitnak ki az ovik?
Figyelt kérdés
Amikor bezárt az óvoda és vele egyidőben minden, a cégem is kiléptetett, de visszavárnak ha újra indul a tevékenység. Az a félelmem, előbb lenne rám szükség mint hogy az ovi kinyit. Most munkanélkülin vagyok, de szeretnék visszamenni dolgozni ha a cég újraindul...de hogyan ha nem lesz ovi?? Ti mihez kezdtek akkor? Egy nyarat is nehezen old meg az ember....nem hogy 5 hónapot....és most pont az lenne a cél hogy ne a nagyszülőket fogjuk be....hogyan éljünk egy fizetésből? Oké még 2 hóbapig jár a munkanélküli ami persze nem sok... De utána mi lesz?2020. ápr. 27. 20:28
1/16 anonim válasza:
Ki fognak nyitni, mert nem állhat meg 5 hónapra a gazdaság.
2/16 anonim válasza:
Szerintem is ki fognak hamarosan. Viszont azért lehetnek még itt problémák. Ha tényleg többet fognak tesztelni, minden alkalommal anikor kiderül hogy az oviban valakinek a családjában fertőzött volt, be fognak zárni 2 hétre.
3/16 anonim válasza:
És mi lesz, ha kinyitnak? Dolgoznak az emberek 2-3 hetet, majd hetekig-hónapokig betegek lesznek? Mert akkor tuti szétterjed ez a szar.
4/16 anonim válasza:
Május 15-től kinyitnak az óvodák, iskolák
5/16 anonim válasza:
4#, "Május 15-től kinyitnak az óvodák, iskolák"
Ezt honnan veszed? Esetleg valami forrás?
6/16 A kérdező kommentje:
Most sem tesztelik a hozzátartozókat. Miből gondolod hogy később fogják?
Mire megfelelő a vírusszám ahhoz, hogy a teszt kimutassa, már rég tüneteket is produkál a beteg. Ha ezek előtt tesztelnének, az fals eredményt adna, és bemennének az oviba olyan gyerekek, kiket a teszt egészségesnek mond de hordozók. Semmi értelme a tesztelésnek, pláne gyerekeknél akiknél alacsony a vírus szám. És nem is tesztrlnek most sem, van beteg ismerősöm, ráadásul eüs, és nem tesztelték sem a feleségét sem a gyereket, 3 hete lábadozik.
2020. ápr. 27. 21:37
7/16 anonim válasza:
De vannak olyan hírek most hogy a lazításokkal párhuzamosan sokkal több lesz a teszt, és nagyon is jogos, eddig is így kellett volna. Az érvelésed nem igazán értem. De én most is tudok olyan oviról ahol már kétszer is bezárt az ügyelet emiatt.
8/16 anonim válasza:
Fokozatosan nyitnak az intézmények. Pécsen már 12 óvoda kinyitott. Én Székesfehérváron élek, itt jelenleg 2 óvoda van nyitva, de én is hallottam olyan híreket, hogy május közepén nyitnak.
9/16 anonim válasza:
Nálunk az ovi nem nyitott ki, és a bölcsiben sem normál rend van, viszont egy újabb bölcsi is nyitott ügyeletet, már kevésbé szigorú feltételekkel mint korábban (szinte lehetetlen volt eddig bejutni).
10/16 anonim válasza:
Én is úgy hallottam,hogy majus közepen nyitnak az ovik es iskolák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!