Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Fiatalok (20-25) akik nem...

Fiatalok (20-25) akik nem dolgoztok, nem tanultok, miért van ez? Mit csináltok?

Figyelt kérdés
Nem akartok kitörni?

2019. dec. 28. 15:57
 1/6 anonim ***** válasza:
29%
Én nem találkoztam még olyan fiatallal, aki ne tanult volna vagy dolgozott volna
2019. dec. 28. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
44%

Akik ilyen idösen es nem dolgoznak, se nem tanulnak, azok élösködnek, éppen ezért eszükbe sem jut kitörni, nekik így kényelmes.

Akit zavarna, az elkezdene valamit csinálni és nem tespedne otthon, amíg mások eltartják öket!

2019. dec. 28. 16:12
 3/6 anonim ***** válasza:
29%

Jol lepontoztak a kettest...

Faj az igazsag mi?

2019. dec. 28. 16:58
 4/6 anonim ***** válasza:
47%
drogoznak
2019. dec. 28. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért a pénzért amit ma kap egy pályakezdő én sem erőltetném meg magam, egyébként többségére igaz is.

A pályakezdő új kollégák nálunk az irodán hozzá vannak nőve a telefonjukhoz, többségük már próbaidő alatt felmond.

Aki nem akar fejlődni egyébként az nem is fog kitörni sosem.

2019. dec. 28. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem 25, hanem felette, 27-30 év körül, de 3-at is ismerek.

2 jelenleg csinálja, egyik házas és a férje dolgozik, másik "papahotel"-ben él (és folyamatosan panaszkodik, hogy rossz otthon, el kellene költöznie, de nem dolgozna, hogy legyen pénze).

A házas nő legalább a hobbijával foglalkozik keményen, lehet, hogy abból is jöhet be pénze - szerintem tök jó lenne. Végre valami kreatív dolog.

De korábban sokszor csak ült otthon, illetve a férje is bejátszotta már ezt párszor (semmire felmondott és ő utána otthon "pihent").

Ők mondjuk legalább nem panaszkodnak és azért önállóan kijönnek, tehát végülis náluk jogos lehet, hogy mi közöm hozzá.

Az előző csajszinak viszont rengeteget sír a szája.

Ugyanakkor engem nem így neveltek és otthon se ezt láttam, így nekem igen fura.

2019. dec. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!