Mikortól érdemes óvodába járatni a gyereket?
Az én fiam is októberi vagyis idén még nem lesz óvoda köteles. Elmegyünk megnézni az ovit, sőt a jelentkezést is beadom, de inkább azért, hogy tudjanak rólunk, mi is megismerjük őket. Népszerű ovi a körzetink, tavaly is nagy volt a túljelentkezés, esély se sok van, hogy marad neki hely. Máshová nem fogom vinni, jövőre be kell venniük. Közben nyár elején jön a tesó is az is okozhat még izgalmakat.
A felsoroltakból az én fiam is tud mindent, sőt. Vetkőzni pucérig. Öltözni még csak alulról. Kivéve a zokni, az kifog még rajta. Beszédje meghaladja a korabeli átlagot. Szociális készségek terén vannak hiányosságok, főleg indulatkezelésnél. De az is alakul, viszont kell még neki idő.
Ha csak rajtam múlna jövőre menne oviba csak, de azért hagyok egy kiskaput, vmiféle választási lehetôséget. Soha ne mond hogy soha alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!