Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » MIlyen ruhákat visztek az oviba?

MIlyen ruhákat visztek az oviba?

Figyelt kérdés
Már hótaposó-overál van bent? Én még csak vastag cipőt vittem, illetve az épp aktuális nacijára szoktak húzni még egy kintis nacit. Az overált még túlzásnak érzem. Viszont ma voltam egy másik intézményben, ahol a gyerekek nagyrésze már hótaposó-overál kombóban volt, lehet én adtam be túl keveset? Bár időjárás miatt még nem érzem indokoltnak, meg abban ugye játszani is nehezebb.
2019. dec. 13. 20:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a többség múlt héten már overálban volt, de elég hideg is volt. Én csak szánkózáshoz adok a gyerekre overálnacit, egyébként egy nem túl vastagon bélelt vászonnadrágot szokott ráhúzni a benti leggingsre.

Jövő hétre viszont 15 fogok mond, úgyhogy nem fog bélelt nadrág kelleni, sem overálnadrág.

2019. dec. 14. 13:45
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
7-es:olyan oviba jár, ahol szrencsére nem félnek egy esőtől,mint a tűztől. Mindenféle időjárásban kint vannak,esőben, hóviharban, szélben stb. Ez fogja erősíteni őket és megtanítani arra,hogy a természet minden időben szép,csak a megfelelő ruhát kell felvenni. Igaz, nem Magyarország, ahol mindenki nyávog,ha nem a kedve szerint van az időjárás.
2019. dec. 14. 22:10
 13/16 A kérdező kommentje:
12, hát én mondjuk nem örülnék, hogy esőben kiviszik őket, de kinek mi.. bár gondolom akkor te is szívesen sétálsz kint a hidegben, esőben, mert miért ne... (a nyári hirtelen felpezsdítő zivatar más)
2019. dec. 15. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én abban viszem, amiben utána kimegy az udvarra, de mi gyalog vagy biciklivel megyünk. Nem hagyok bent overált, eseti jelleggel szoktam vinni pl esőnadrágot, de mivel itthon is használjuk, meg koszos is lesz egy nap alatt, nem hagyom ott. Egyébként mostanáig a téli, nagyon meleg overálnadrágot még nem használtuk, csak az átmenetit.
2019. dec. 15. 10:07
 15/16 anonim ***** válasza:
68%
12-e svagyok. Mi a fene baja lenne az esőben,ha megfelelően fel van öltöztetve? És igen,minden nap legyalogolom a 8-10 km-t, esőben, hóviharban is. Mint ahogy itt az emberek majdnem 100 százaléka. Mi ezzel a baj? Nem értem...
2019. dec. 15. 19:25
 16/16 A kérdező kommentje:
jogod van nem érteni, egészségedre.
2019. dec. 15. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!