Gólyatáborba milyen ruhákat visztek plusz még miket?
Bulizni fogounk menni este, vigyek party ruhát? Sose voltam még táborban, fogalmam sincs mit vigyek. :D
Amúgy minden sulinál titok hogy hova megyünk? :D Nektek kb. mennyi csomagotok volt/lesz?
Gumi...Rengeteg.
De már most írd fel!
Ez nekem is aktuális kérdés, csak én fősulis táborba megyek, legalábbis eddig úgy néz ki....
nekem 4 napos lesz, írni csak annyit írtak, hogy vinni kell "portolásra alkalmas ruhát", ill "játszósruhát" meg "buliszerkót"...
*jav:
"sportolásra alkalmas" ruhát....
Én anno vittem
-egy olyan szerkót, ami nem gáz, de nem kár érte (mondjuk hála a jó égnek nálunk nem voltak olyan feladatok, aminek tuti hányás volt a vége...)
-nyárias, kényelmes cuccokat
-mindenképp egy hosszú gatya, egy kardigán, egy pár zokni meg edzőcsuka (ha rossz lenne az idő)
-egy bulisabb szerelés (de az is inkább egy ilyen "utcai kis extrával", szval miniruhát meg ilyeneket nem vittem)
-ha víz mellett vagytok, akkor nem árt egy fürdőruha
egyébként én olyan 3 napig voltam, és minden befért egy sporttáskába (jól kell a helyet kihasználni... és ha jó a társaság meg a hangulat, akkor ruhán-pénzen-mobilon-személyin-zsepin plusz esetleg gyógyszeren kívül más nem nagyon kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!