Beszéljek mostmár az óvodavezetővel ha az óvónő ilyen?
Szerintem ne foglalkozz az óvónővel. Neki az a dolga,h a rábízott gyerekeket megfelelően ellássa,gondozza,fejlessze,stb.
Én megértem a helyzetedet teljesen. Ha most van lehetőséged elmenni dolgozni,akkor használd ki,januárban már lehet,h lecsúsznál a lehetőségről.
És ne foglalkozz azzal,aki támad emiatt. Én is beadtam a fiamat bölcsibe,mert az anyagiak miatt muszáj újra munkába állnom. És a rosszindulatú válaszolóknak írom,h a bölcsi nem kötelező,mégsem szólnak,h hozzam el ebéd után a gyereket,pedig tudják,h itthon vagyok,mert a felgyűlt szabadságaimat ki kell venni.
Így elmondhatom,h mire tényleg munkába állok,már azt is megszokja,h ebéd után ott alszik.
A lényeg,h az oviban ezért nem is szabadna szólniuk.
Sok sikert a munkádban kedves kérdező!
Mi most ez a hülye divat, hogy szaranya vagy, ha visszamész dolgozni, negogy bölcsibe add, nehogy az óviban maradjon ebéd után?
Szép dolog a kötődés, de ezt én túlzásnak tartom. Ok, ha vkinek van lehetősége és kedve sokáig otthon lenni, de nehogy màr az "lepasszolás" legyen, ha a gyerek óvodába megy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!