Beszéljek mostmár az óvodavezetővel ha az óvónő ilyen?
"hogy aki nem dolgozik vigye el délben a gyereket. Ez oké."
Nem, nem oké! Már itt le kellett volna állítani, NINCS olyan, hogy délben el kell vinned, ha nem dolgozol. Mi köze van egyáltalán ahhoz, hogy dolgozol-e?! Azért kapja a fizetését, hogy vigyázzon a gyerekekre, nem azért hogy megszabja ki aludhat ott és ki nem.
Már ne haragudj 2-es de erre szokták azt mondani, hogy ha hallgattál volna, bölcsebb maradtál volna. Milyen pénzt??! Egy 3 évesre már nem kap semmilyen támogatást a kemény 12 200 Ft CSP-n és adókedvezményen kívül. Azt meg ne az anyák nyakába varrd már, hogy az állam úgy döntött támogatja a gyerekeseket!
Ez az egyik. A másik, mi az hogy "lepasszolja"??! Az megvan, hogy az óvoda pont arra való, hogy szocializálódjon a gyerek, azontúl hogy KÖTELEZŐ?! Egy 3 évesnek már óvodába kell járnia és urambocsá' hogy 3 év otthonlét után anyuka bent hagyja délutánra a gyerekét, amihez minden joga megvan! Semmi baja nem lesz, ha szokja a közösséget és tisztázzuk meg egyszer: az óvónőnek az a DOLGA, hogy ellássa a rábízott gyerekeket, semmi joga azon pörögni ki dolgozik és ki nem! Gondolom az ő fejéhez sem tartott senki fegyvert, hogy márpedig óvónő legyen....
Akartam írni, de a hatos válaszoló pontosan leírta, amit gondolok😂
Ketteske:nem kötelező ám minden kérdésre válaszolni
A 6-os válaszoló tökéletesen leírta, amit én is akartam.
Annyit tennék még hozzá, hogy sajnos az óvodai dolgozók fizetése is elszomorítóan alacsony. (Persze ettől még nem mondhatja azt, hogy vidd haza a gyermekedet délben, csak sajnálatos tényként jegyzem meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!