Miért mondják hogy verekedik a lányom oviba mikor ez nem igaz?
Figyelt kérdés
Én tudom hogy ő nem olyan nem szokott bántani senkit. Tesóm gyerekeivel is szépen játszik barátnőm gyerekével is meg soha nem verekedtek2019. nov. 8. 19:12
1/11 anonim válasza:
Ott vagy vele egész nap az oviban? Ha nem, akkor nem lehetsz ilyen biztos benne, hogy nem igaz. Bizony, gyakran előfordul, hogy az otthoni kisangyal az oviban ördöggé változik.
2/11 anonim válasza:
Mert nyilván verekszik. Masik gyerek kiprovokálja és meg is van a baj.
A fiammal is volt ilyen, nem bánt senkit, de az oviban megis panaszkostak. Kibújt a szög a zsákbol, mondta a fiam, hogy csúnyat mondtak rá sokszor, meg lokdosték. Szerencsére azok a gyerekek mind iskolások mar rég... Meg is szűntek a problémák.
3/11 anonim válasza:
"Én tudom hogy ő nem olyan nem szokott bántani senkit. "
Cuki vagy. :D Nem vagy ott vele, így nem tudhatod.
4/11 anonim válasza:
Azért mert verekedik. Én is azt mondtam, hogy kizárt. Azután láttam, amikor ő azt hitte nem vagyok ott. Le voltam döbbenve mi folyik ott. Azóta letörtem a szarvát.
5/11 anonim válasza:
Sajnos nekem is azt kell mondjam,hogy pedig hidd el nem hazudnak
6/11 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az óvónő hazudna, nem érdeke neki.
7/11 anonim válasza:
Hát, szerintem addig jó, amíg ő verekedik és nem őt verik.
Jó, ha megtanulja idejekorán megvédeni magát és lehet, hogy csak védekezésből teszi, mert valaki piszkálja ott....
8/11 anonim válasza:
Ja persze... senki gyereke sem olyan :D nem kell elvakultnak lenni.
9/11 anonim válasza:
Volt egy bűnrossz osztálytársam. Otthon maga volt a kisangyal.. 🙈
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat
Megpróbálom kideríteni piszkáljáke. Mert az biztos hogy nem verekedne ok nékül
2019. nov. 8. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!