Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Nálatok van az oviban anyák...

Nálatok van az oviban anyák napja?

Figyelt kérdés

Nálunk nem lesz. Most kezdte az ovit a lányom, a szülőin elég dekadensen adta elő az egyik (ráadásul helyettesítős) óvónő, hogy ők nem csinálnak anyák napját, mert az a gyerekek megerőszakolása (igen, evvel a szóval), mert nem mindenki szeret szerepelni, stb. Amivel persze egyet is értek, nem kényszer. Viszont nagyon bánt, mert így én kimaradok az egész anyák-napjából, versmondásból, ünneplésből (persze az apuka biztos vesz virágot amit a gyerek odaad, de azért az nem ugyan az). Nagyon csalódott vagyok emiatt, tudom, hogy vannak gyerekek a csoportban, akik szívesen verselnek, aki pedig nem szeretne kiállni egyedül, azokkal lehetne együtt körtáncolni, egyet-kettőt énekelni, senki sem várna 3 órás hacacárét. Ahogy láttam, a többi anyuka is csalódott volt. Ja, és van olyan csoport, ahol meg tartanak... (vegyes csoportos az ovi, szóval biztos nem az van, hogy pl. csak a nagycsoportosok).

Nálatok van anyáknapja? Akit eddig kérdeztem, mindenkinél volt...

2019. okt. 10. 22:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
68%
Nálunk apák napja is tartva van. Mindig örömteli mindkét ünnep.
2019. okt. 15. 19:36
 22/24 Coffelia ***** válasza:
Nálunk sem lesz egyben tartott ünnepség, szintén azért nem szerepeltetik őket, mert nem mindenki az az alkat, aki ebben jól érzi magát. Szerintem jó ez így, nálunk is bemehetnek külön alkalmakkor, kettesben hallgatva meg a versikét. Sok mindent megold ez a módszer, például a többgyerekes anyukáknál, ha összetorlódnának az anyák napi ünnepségek két intézményben is, és el kell dönteni, hol ne jelenjenek meg és melyik gyereküket bántsák meg... vagy az egyedülálló anyák, ha épp képtelenek megoldani hogy időben jöjjenek el a munkából, de még az egyedülálló apák gyerekei sem fogják végigsírni anya nélkül az ünnepélyt.
2019. okt. 27. 21:38
 23/24 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk sincs anyák napja, sem farsang, amit én nagyon hiányolok. A kisfiam nagyon szeret szerepelni, beköltözni, csalódott volt. Tavaly anyák napjára készítettek egy szép ajándékot és tanultak egy verset, amit otthon elmondhattak.
2019. okt. 31. 18:34
 24/24 anonim ***** válasza:
52%
Mármint beöltözni
2019. okt. 31. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!