10 óra az oviban?
Más is van akinek a gyerkőce ilyen sokat van oviban?
(Igen a tesóm gyerekei és a sógornőm gyerekei is, szóval tudom hogy van) Csak érdekelne több tapasztalat.
7-17ig lenne a fiunk oviban.
Irodában dolgozunk mindketten, szóval olyan munkarend meg ugye utazás is.
Akinek sokat van a gyerek oviban hogy bírja?
"Legalább az egyik szülőnek olyan munkahelyet kell keresnie ami vagy közelebb van vagy rugalmas a munkaidő." Ja, mert gyerek, család mellett feladni a biztos munkahelyet aztán bölcs döntés...
"Nincs olyan, hogy nen lehet megoodabu." Te sem voltál még beosztott akkor.
Utolsó: mért ne lehetne feladni egy biztos munkahelyet egy jobb munkahelyért? Nem kell az állóvìzben ragadni. Nyílván addig nem kell felmondani amíg nincs meg a másik.
Nyilván ha meg sem próbál valaki keresni akkor lehet itt erről kérdéseket irogatni a facebookon h szerencsétlen gyerek hogy fogja ezt kibírni, de azzal nem nagyon vagyunk előbbre...
Megmondom őszintén, hogy a férjem raktárvezető bruttó 600 ezerért, 13. havi fizu, 8-16 munkarend, nem őrült tempó, hanem nyugodt légkör, normális főnökség..
Az előző munkahelye mellett 3 évig keresgélt mire ilyet talált.
Én szintén raktárvezető vagyok csak egy teljesen másik cégnél, de nagyon jó körülmények, full extrás saját iroda, hasonló bérezés, baráti kapcsolat a cégvezetéssel stb.
Igazából nem tudom melyikőnk adná fel szívesen a jól fizető, nyugodt, irodai munkáját.
Természetes hogy a gyerek érdeke az első, de a gyerek érdeke az is, hogy a szülei dolgozzanak és normális helyen :/
Nagyszülő nincs, idegenre meg nem hagynám hogy pl valami bébiszitter hordja haza és legyen itt vele, felmerült, de inkább akkor az óvoda már..
Én próbálok majd csúsztatni a munkaidőn, csak az a baj 8-16ig van nyitva a cég, szóval hiába ülök ott 6tól az ügyfelek nem jönnek, szóval sok értelme nem lenne, így lehet nem engedik. De majd megpróbálok beszélni a helyettesemmel, hogy járjunk valahogy csúsztattottan, ne egyszerre és én csinálom a papírmunkát reggel vagy valami.
Nagyon sok az egy kisgyereknek. Gondold el, egy felnőttnek is rengeteg. Más megoldást kéne találni. Felváltva mennétek a pároddal, egyik korán kezd, másik hozza el.
Kell a munka meg a pénz, de a gyereketek szerintem sorrendben a fontosabb.
Itt az a baj, hogy olyanokat írsz kérdező, hogy ennyit meg annyit keresünk, full exra ez meg az, az hogy a kisgyereketek mit él át az oviban, arról nem nagyon szól a fáma. Megkockáztatom megkérdezni: tervezett gyerek volt egyáltalán?
Igen, mindent meg lehet oldani, csak akarat kérdése. Amikor még meg sem született, már akkor gondolkodni kellett volna a jövőbeni munkabeosztáson. Gyeden, gyesen gondolom nem voltál vele, a munka az első.
Igen, tervezett gyerek volt és azért írtam ezt le, mert valaki azt írta fentebb, hogy a rossz munkát fel kell adni, nem állóvízben maradni. Erre írtam, hogy nem, egyikőnknek sincs rossz munkája (nem is tudom honnan vette)
Másrészt mint látod, keresem a megoldást, felmerült eddig a bébiszitter pótnagyi lehetősége, de eléggé bizalmatlan vagyok hogy valaki a gyerekünkkel a mi házunkban kettesben órákig.. Nem az a típus vagyok aki tudna ezzel a tudattal létezni 25 km-el arrébb. Mint írtam megpróbálok csúsztatott műszakban járni de azt sem biztos hogy engedik, mert ügyfelekhez vagyunk kötve. Szóval a megoldást keresem, azért is kérdeztem, mert zavar hogy egyelőre annyit van ott a kicsi, kíváncsi voltam csak mi vagyunk e ilyen népművészeti cserépedények..
Úgyhogy igen, tervezett gyerek volt és köszöni mindene megvan, és pl olyan apja van, mint amilyen se nekem se a férjemnek de nagyon sok más embernek se, hanem születése napjától kezdve ugyanúgy mint én mindenben részt vesz stb.
Egy 3 évig tartó óvoda miatt nem szívesen adnám fel a munkánkat, mert sajnos lehet ilyen bekaki vagyok, de utána tuti az lenne, hogy nem találnánk semmi jót, nekem meg nem kell a feszkó.
Ja és de, májusban kezdte az ovit, járt 2 hónapot. Utána nyári szüni, és most szeptemberben kezdte "hivatalosan", augusztusban töltötte a 3at.
Én pedig most mentem vissza dolgozni 1 hete.
Szóval 3 éves elmúlt, mire visszamentem.
Kérdező, tájékoztatlak, hogy suliban alsóban sem lesz neki jó napi 10 óra, akkor mi lesz?
Bébiszitter, bárki más, csak nektek ne kelljen feladni semmit. Zavar téged hogy ott van a gyerek 10 órát? Belegondoltál, hogy első aki beérkezik az oviba és utolsó aki eljön, milyen szuper lehet neki. De azért annyira azért nem, keresed a lehetőségeket? Bármit, csak nektek ne kelljen feladni semmit.
A suliba ki fog érte menni? Nálunk alsóban már délben elviszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!