Mikor hozod el gyermekedet az óvodából?
Figyelt kérdés
Nap végén vagy rögtön ebéd után?2019. szept. 1. 12:15
2/11 anonim válasza:
Ebéd utan. Már nem alazik, nem tud csendben maradni.
3/11 anonim válasza:
Eddig fél napot dolgoztam, ebéd után elhoztam őket. Idéntől uzsonna után fogom elhozni őket.
4/11 anonim válasza:
4-ig dolgozom (abban az oviban, ahová a nagyobb lányom jár), így 4 óra 2 perckor hozom el. A kicsi a szomszéd bölcsiben lesz, őt 5 perccel később.
5/11 anonim válasza:
Az enyém most megy kis csoportba. Mindenképp uzsonna után, mert nem aludni el itthon, le se tudnám tenni. Az alvás meg fontos az ő korában. Ha a későbbiekben nem fogja igényelni az alvást akkor el fogom ebéd után hozni.
6/11 anonim válasza:
Most kezdi a nagy csoportot a fiam, 4kor szoktam érte menni, de mindig mondja h korán jöttem és még nem játszott eleget. :) így van h megbeszéljuk h zarasra, 5re megyek érte. Nem ő az egyetlen aki így van. :) az utolsó pár hétben a szünet előtt pénteken ebéd után hoztam el, aztán csavarogtunk valamerre.
8/11 anonim válasza:
16-ig dolgozom, 16:15re érek oda érte az oviba
9/11 anonim válasza:
Ki a ferde f.... lehet le pontozni egy olyan válaszban amire nincs jó válasz?????
10/11 anonim válasza:
74%-os
Az a gond a válaszoddal hogy megtehetnéd hogy elviszem a gyereket 4kor de te inkább bent tartod még 5ig. Annak aki nem tudja elvinni 4kor bűntudata van, te meg még a gyerekre fogod hogy ő akar bent lenni 5ig :D De értem én, könnyebb minden ha nincs ott a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!