Óvodából elhozni ebéd után?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, lehet-e? Van fix óra, amikor ott kell lenni? Nálunk volt, akit mindig ebéd után vittek el, de mikor volt az már...
Esetleg fix nap? Ha pl. kirándul a család hétköznap?
Milyen szabályok vonatkoznak erre mostanság?
2018. jún. 14. 18:07
1/8 A kérdező kommentje:
Ja, állami oviról van szó, csak ilyen van itt.
2018. jún. 14. 18:09
2/8 anonim válasza:
Ezt miért nem az adott oviban kérdezed meg? Ugyanis mindenhol másként van szabályozva, ahogy ott nekik a legmegfelelöbb!
3/8 anonim válasza:
Nálunk azt mondták, hogy napi 4 órát kötelező ott lennie. Utána viheted haza
4/8 anonim válasza:
Én mindig elhozom ebéd után, úgyis itthon vagyok a kicsivel. Nálunk úgy van, hogy akik így vannak, mint a lányunk, azok soha nem aludhatnak ott, akik ott alvósak, azokat néha el lehet vinni ebéd előtt, de nem lehet olyan, hogy egyik nap ott alszik, másik nap nem
5/8 anonim válasza:
Nálunk is barmikor elhozhato ebed utan, akar csak program miatt, de ha tartosan napi szinten, akkor sem szolnanak erte.
Kerdezd meg inkabb a ti ovitokban, hogy van.
6/8 A kérdező kommentje:
Még odébb van az ovi egy kicsit, egyelőre csak gyűjtöm az infót, mire számítsak. Azt se tudjuk még, hova fog menni.
2018. jún. 14. 23:58
7/8 anonim válasza:
Én egész évben elhoztam a kiscsoportosam, mert itthon voltam még a kisebbel. Jövőre már ott alszik. Nálunk rugalmasak, mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó.
8/8 anonim válasza:
Az oviköteles gyereknek minimum napi 4 órát bent kell lennie.
Nálunk a "hazajárósok", ebéd után mennek haza. Fél 1-kor. Később nem túl szerencsés, mert altatás van, nyugiban vannak a kicsik.
De valóban saját oviban kell érdeklődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!