A lányom szeptembertől ovis lesz, de még cumizik?
Figyelt kérdés
Erőszakkal nem akarjuk elvenni tőle és napközben nem hiányolta a bölcsibe sem, viszont alvásnál ordít, ha nincs nála. Ovodában odaadják neki, vagy elvárás, hogy ne cumizzon?2019. aug. 7. 15:07
21/26 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Szerintem iskoláig még simán elmegy,addig meg úgyis leszokik. De inkább ez mint 5 évesen még szopizzon(ismerek ilyet).Zárojelben megjegyzem az anyuka elvette a cumit a 3 évestől hogy leszoktassa úgy hogy helyette cicire rakta,hol ebben a logika?
22/26 anonim válasza:
Szerintem odaadják az oviban, beszéld meg az óvónőkkel ha mentek.
23/26 anonim válasza:
Nálunk semmi culitündér, esetleg cumit elvivő mikulás vagy húsvéti nyúl nem volt. Teljesen profán dolog történt: középsőben utolérte a gyereket a száj-kéz-láb betegség, és egyszerűen fájt cumizni.
Amúgy neki már bölcsiben sem adták oda alváshoz, ott is és oviban is úgy voltak vele, hogy csak akkor kapja meg a gyerek, ha kifejezetten kéri. Nem kérte, ott elaludt nélküle.
Volt olyan csoporttárs, aki még nagycsoportban is cumizott. Igaz, akkor már alvásnál cikinek érezte, de a szekrényében volt, és amint kilépett anyuval/apuval a kapun, máris tolta a szájába.
24/26 anonim válasza:
Koszonom a lepontozast.Nem tudom mi ertelme volt,valaszoltam a kerdesre,nem ertem mi azzal a baj hogy hozzafuztam egy kis sztorit,vagy valaki olyan pontozgat le aki szerint normalis 5 eves gyereket szoptatni?
25/26 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki sikerült a leszokás nálunk is😊 Már másfél éve minden hónapban próbálkoztunk a cumi tündérrel, de visított, ha felhoztuk neki a témát, nem hatotta meg, hogy hoz helyette játékot. 3 napja megint rákérdeztem és meglepetésemre beleegyezett. 1x 2x sírt picit a cumi után, de mindig hamar meg sikerült nyugtatni.😊
2019. aug. 11. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!