Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Örökbeadás, örökbefogadás » Egy 18 éves barátnőm teherbe...

Egy 18 éves barátnőm teherbe esett és már nem lehet elvetetni. Örökbe akarja adni de titokban, hova kell ezzel fordulni?

Figyelt kérdés
2019. jún. 26. 17:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Alfa Szövetség nyílt orokbaadasban segíti a kismamákat.
2019. jún. 27. 17:26
 12/14 gustty válasza:
6%

"Egy 18 éves barátnőm teherbe esett és már nem lehet elvetetni."

Mit tett addig a bnő, amíg erre a jelenségre rá nem jött?

Hol van az apa?

Egész életére rá fogja nyomni a bélyeget, mert volt/van egy utód, akit nem fog tudni felnevelni.Elvesztette és soha a norma életben nem lesz rendezett családi élete bárkivel.Akkor kellett volna erre gondolni, mikor bárkivel összejött.Egy gyermek a saját életünk továbbvitelét jelenti, felelősség, kitartás,szeretet, amelyet nyújthatunk és kaphatunk általa. A helyében biztosan megtartanám, még ha nehéz is az élete.Beszélni kell a szülőkkel. Ennél nagyobb öröm soha nem lesz részükről.

2019. jún. 28. 05:56
 13/14 anonim válasza:
100%

Vannak alapítványok akik segítenek, pl. Bölcső alapítvány, nekik van több városban is anyaotthon, ahová be lehet költözni. Én 2012-ben az ő segítségükkel adtam örökbe a babát, náluk nyílt örökbeadás van, én mondjuk nem aludtam bent az anyaotthonban, csak párszor a vizsgálatok miatt, mivel nekem a szüleim tudták, mivel bűncselekményből adódóan maradtam terhes.

De ha a barátnőd úgy szeretné, hogy senki ne tudjon róla, ételt és ruhát is tudnak biztosítani, de ezt már velük kell megbeszélni.

Ha gondoljátok írjatok üzit nyugodtan, ha van kérdés!

2019. júl. 1. 18:26
 14/14 anonim ***** válasza:

Az inkubátor azért nem működik sokszor mert ha elmegy vele orvoshoz, vagy kórházban szüli meg akkor lesz róla feljegyzés hogy ő bizony terhes/szült és mit mond a védőnőnek pl? Elvesztette? Kölcsönadta?

Ezek akkor jönnek jól ha az anya sose volt orvosnál a terhességgel, otthon titokban szülte meg a babát és úgy akarja örökbe adni hogy soha semmi köze nem is volt hozzá hivatalosan.

Mivel 18 éves nem köteles a szüleit tájékoztatni róla szóval ha el tudják titkolni előlük nyílt örökbefogadás is lehetséges, ott csak a szülő(k) és az örökbefogadók tudnak egymásról.

2019. júl. 25. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!