István kórházban tényleg nem lehet vinni cumisüveget? Komolyan jobb kiskanállal etetni az újszülöttet, ha nem lesz elég a tejem? "Titokban" se lehet?
Köszi a válaszokat! Ilyenről, hogy svéd itatópohár ezelőtt még nem hallottam, de utánaolvasva tényleg jobban tetszik mint a cumisüveg!
(Én mindenkit felpontoztam.)
A születés utáni harmadik negyedik napig cseresznye nagyságú a baba gyomra ( Hacsak nincs megtömve a szerencsétlen tápszerrel amitől kitágul ), Ebbe csak pár csepp tej kell , az első napokban a kolosztrum pár csepp az bőven elég neki.
Ha szoptatni akarsz akkor ne vigyél cumisüveget.
Ez a “titokban vinni” dolog egy kicsit röhejes ne is haragudj, felnőtt vagy, gondolom nincs bírósági végzés, hogy nem vihető be cumisüveg. Felnőtt, szabad ember vagy nem fogják átkutatni a táskád és rendőrt hívni rád ha cumisüveg van benne.
Számomra ijesztő hogy ennyire befolyásolható és hiszékeny legyen valaki, hogy Ilyen kérdés egyáltalán megfordul a fejében. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!