Van itt még valaki aki örökbefogadásra vár?
Jó lenne egy kis lelki támasz.Ki hogyan éli meg a várakozás időszakát?
Ki mióta vár?
Hu, sajnalom! :(
Remélem minél előbb sikerül!
Szia!
14#
6 évig csináltuk a meddőséget.A férjemmel van probléma (azoospermia)meddő.Én akkor 35 éves voltam.Nem is a kórommal volt bajom (bár a meddőségi orvosnak igen) hanem a sok kudarccal.2017 -től várakozunk az örökbefogadásnál.
Anno nekünk minden fizetős lett volna.Most nem tudom hogyan is van mert már minden megváltozott.Nem is szeretném újra elkezdeni az egész herce -hurcat.Főleg ennyi idősen.
Most elvesztettem egy kicsit a reményt, hogy ki tudja még mennyit kell várnunk.
16 #17#
Már nem szeretném újra kezdeni a lombikot.Ne haragudj !Tudom jó szándékból írtad de már én "meggyászoltam ', hogy nem lesz vérszerinti gyermekünk.Elfogadtam ,belenyúuodtam teljesen.Nem is szeretném feltépni a régi sebeket.Sajnos már 40 éves vagyok.Már sokak szerint idős gyereket vállalni.De a sors ezt dobta nekünk.
Több mint 4 éve állunk a sorban lassan (jelentkezéstől nézve mindjárt 5 év.2017 októberben lett meg az első határozatunk.Azóta lett hosszabítva.Kicsit most elfáradtam a sok várakozásba.
Értem, és megértelek, de ő sem vérszerinti lenne, nagyon sokan 45-48 évesen vágnak bele ebbe a lombikba. Persze teljesen megértem,ha nem akartok újra lombikozni és esetleg feleleveníteni a régi kudarcokat, csak megemlítettem, hogy van ilyen opció is, sokan nem ismerik.
De remélhetőleg most már tényleg nem kell sokat várni az orokbefogadasra, tiszta szivbol kivanom, hogy mielőbb sorra keruljetek! :)
Majdnem 5 év de meg lett a kitartásunk eredménye!
Megtörtént a kiajánlás!
Kislány újszülött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!