Örökbefogadásnál hátrány, ha egyébként fiatalok vagyunk, de a nő nem meddő?
annyira kevés az örökbefogadható, egészséges gyerek... (persze 6 éves romából van, de gondolom nem az a célotok)
miért veszitek el olyan elől a lehetőséget a szülővé válásra, akinek nem adatik meg a saját???
örökölhető eü probléma? mert akkor OK, és ezt a jelentkezéskor mondjátok is el. De ha nincs ilyesmi, csak a "mertcsak", az nem egy jó kiindulási alap, hidd el nekem. Mondjuk rejtély számomra, hogy egy anonim oldalon miért nem írod le, de ám legyen.
De legyen valami kézzelfogható, alátámasztható okotok. Az egy dolog, hogy jogilag ugyanonnan indultok mint egy 3 lombikon átesett meddő pár. Csakhogy a TEGYESZnél is emberek dolgoznak. És ezt egy gyerekjólétis írta, szóval elhiheted.
köszönöm a választ.
a családomban előfordult a paranoid skizofrénia, ami szülés után bukkant fel az illető 28-29 éves korában, előtte nem volt jele. pszichiáter szerint a szülés sokszor előhozhatja, ha van rá genetikai hajlam. mivel nővéremről van szó, ezért az esélyem 1%-ról 10%-ra nőtt.
mivel az elmúlt években láttuk a poklot, hogy mit okoz ez a betegség (kislánya átkerült apukához), ezért én nem szeretnék kockáztatni, de a gyerekről nem szeretnék lemondani, ha egyébként egészséges vagyok.
Értem, és így teljesen meg is értem.
Ezt mindenképp tüntessétel majd fel a bamutatkozáson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!