Mennyire számít az örökbefogadásnál az, hogy vannak benti cicáink?
Nem.
Ahogy a "ház mérete" sem "aggályos".
Nyugalom :)
Hat nekem másfél szobára nem jön ki hogy lenne a gyereknek külön szobája. Nappali, hálószoba - a gyerekszoba az hogy?
De nem, nem számít, se a macska, se a szobák száma
4
Kérdezd meg ugyanezt azoktól, akik 1+2 félszobás panelben nevelnek két, különnemű gyereket vagy többet ... Ilyenkor a szülők a nappaliban alszanak. Több ezer család van így az országban. Nyilván neked is vannak ilyen ismerőseid.
Szerintem nem foglalkoznak a macskàkkal, de nem bentre való.
Van kutyànk, cicànk, de az udvaron, tömblakàsba nem tartanék.
1,5 szoba pici, de màsok is élnek ennyi helyen.
Az itt most lényegtelen, hogy mi, vagy màsok 3-an mekkora hàzban élnek.
Amikor a lànyommal terhes lettem, 1,5 szobàs lakàsban laktunk, de pàr hetes volt, amikor elköltöztünk egy 3 szobàs+nappalis hàzba.Ha màr gyermek is van, nagyon jól jön a tàgas hàz, több szoba, nappali.
(Én menetközben elvàltam, új kapcsolatban élek, van 3 szoba, ebédlő, és csak 3-an vagyunk.De vendégek esetén nagyon jól jön a vendégszoba, nyàron nagy a nyüzsgés nàlunk)
Szerintem nem kötnek bele, de ha pici baba kerül hozzàtok, a macska nem pont a legsikeresebb.
5!
Az ismeretségi körömben nem tudok olyanról, akinek ne lenne külön a nappali és a hálószoba, pláne ha gyérek is van..
Na mindegy.
Talàn mert meglepődtem, mert az én ismeretségi körömben sincs senki, ahol ne lenne külön nappali+szobàk.
A macska meg nem sikeres, plàne ha majd a kisgyerek belekotor a macskaalomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!