Mennyire nehéz egyedülálló nőnek gyereket örökbe fogadni?
Van munkám, lakásom, kocsim, szeretem a gyerekeket és "kissé" paranoiás vagyok: 4 zár van az ajtómon, ablakrács is van, este 10 és reggel 6 között nem megyek ki a bezakatolt lakásomból, nem bízom a férfiakban és félek a szüléstől. Kevés barátom van, senkire nem merném rábízni a gyerekemet, És.. van két cicám, akik lusta kis szőrgolyók.
Napi 4x étkezem, minden étkezéskor eszem zöldséget, gyümölcsöt, rendet tartok, szeretem a legot. Nagyjából ennyi.
Szóval szerintetek milyen esélyekkel indulnék?
10-es:Ez mostanába volt??
Bocsánat csak nekem ez hihetetlennek tűnik.
Vagyis ,hogy ilyen betegséggel is lehet örökbefogadni.
Köszönöm,hogy válaszoltál 10-es.
(Ha nem vette észre,hogy ilyen betegségei vannak neki nem való pszichológusnak)
Részletes elemzést kaptunk.Teljesen ránk illet.
De van akit elutasítanak.
Egy ismerősöm és a férje teljesen normálisak, semmi elme beli betegségük sincs, mégsem kapták meg a pszichológiai alkalmasságit.
Nem árulták el, hogy mi volt a kizáró ok.
Kedves kérdező, ami a kérdésed illeti: egyedülálló nők is fogadhatnak örökbe, amikor mi jártunk a kötelező tanfolyamra, akkor is volt velünk egy nő, aki egyedül vágott bele.
De ahogy az előttem szólók többen is jelezték, a leírásod alapján nem vagy kiegyensúlyozott. Nagyon nem. Én kevés esélyt látok rá, hogy a pszichológiai beszélgetésen átmész (ahol nem csak azt nézik, amit mondasz, hanem azt is ahogy mondod: testbeszéd, megfogalmazás, szemkontaktus stb...)
Mielőtt belevágsz, konzultálj egy pszichológussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!