Mennyire nehéz egyedülálló nőnek gyereket örökbe fogadni?

Figyelt kérdés

Van munkám, lakásom, kocsim, szeretem a gyerekeket és "kissé" paranoiás vagyok: 4 zár van az ajtómon, ablakrács is van, este 10 és reggel 6 között nem megyek ki a bezakatolt lakásomból, nem bízom a férfiakban és félek a szüléstől. Kevés barátom van, senkire nem merném rábízni a gyerekemet, És.. van két cicám, akik lusta kis szőrgolyók.

Napi 4x étkezem, minden étkezéskor eszem zöldséget, gyümölcsöt, rendet tartok, szeretem a legot. Nagyjából ennyi.

Szóval szerintetek milyen esélyekkel indulnék?

2018. nov. 21. 18:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%

10-es:Ez mostanába volt??

Bocsánat csak nekem ez hihetetlennek tűnik.

Vagyis ,hogy ilyen betegséggel is lehet örökbefogadni.

2018. nov. 22. 14:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ez mostanában volt.Nem számolt be a betegségéről szerintem. Igaz azóta azt fontolgatja inkább mégsem fogad örökbe,de nekem már maga az döbbenetes,hogy egy állítólag pont erre szolgáló pszichológiai teszt nem mutatta ki ezeket...
2018. nov. 22. 14:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Köszönöm,hogy válaszoltál 10-es.

(Ha nem vette észre,hogy ilyen betegségei vannak neki nem való pszichológusnak)

Részletes elemzést kaptunk.Teljesen ránk illet.

De van akit elutasítanak.

2018. nov. 22. 17:15
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy ismerősöm és a férje teljesen normálisak, semmi elme beli betegségük sincs, mégsem kapták meg a pszichológiai alkalmasságit.

Nem árulták el, hogy mi volt a kizáró ok.

Kedves kérdező, ami a kérdésed illeti: egyedülálló nők is fogadhatnak örökbe, amikor mi jártunk a kötelező tanfolyamra, akkor is volt velünk egy nő, aki egyedül vágott bele.

De ahogy az előttem szólók többen is jelezték, a leírásod alapján nem vagy kiegyensúlyozott. Nagyon nem. Én kevés esélyt látok rá, hogy a pszichológiai beszélgetésen átmész (ahol nem csak azt nézik, amit mondasz, hanem azt is ahogy mondod: testbeszéd, megfogalmazás, szemkontaktus stb...)

Mielőtt belevágsz, konzultálj egy pszichológussal.

2019. jan. 8. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!