Akik örökbefogadóként várnak babára, közben nem lombikozhatnak?
Igen, ennyiből kijelented, mintegy lesújtó ítéletként, hogy én nem vagyok egy küzdő típus.
Tudod, kinek mi a fontos. Nekem az, hogy anya legyek, másnak meg az, hogy a saját vérét örökítse minden áron, és ha nem sikerül, inkább nem lesz szülő.
Nem akarok túlstimulálást, cisztákat, daganatos betegséget kapni a lombik hozadékaként. Ezért nem vagyok küzdő típus? Mert merészelem félteni a saját mentális és testi egészségem? Férjem is így van vele, még ha én hajlanék is a lombik felé, ami nem így van, akkor sem hagyná, hogy belevágjunk. Mert ő nem olyan, mint a magyar férfiak 90%-a, hogy az apaságnál is fontosabb az, hogy a saját vérét örökítse.
Utolsó
Engem nem is érint a tb s lombik.puff
Fizetősre mehetnék.
"Na látod itt a lényeg egyikőtök se hajlik a lombikra igazán ...de jol is teszitek adtok lehetőséget masnak akik abba a 90 szazalékba tartoznak!!"
Jó ég... Mert ha lombikoznánk, ki elől vennénk el a lehetőséget szerinted? :) Fizetősre bárki mehet bármikor, ha csenget. A várólista meg tőlünk függetlenül is legalább egy év, miattunk sem rövidebb, sem hosszabb nem lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!